Lappis / Ryhmä aktiviteetit/ Lisäpalvelut

Lisäpalvelut

Mahtavien aktiviteettien lisäksi haluamme tarjota teille pieniä lisäpalveluita täydentämään päiväänne.

Kun käy pari tuntia reippailemassa on pieni välipala enemmän kuin paikallaan. Oulun Melontakeskuksella meillä toimii myös pieni kahvila, mutta minkä se ehkä koossa häviää sen luovuudessa voittaa. Tarjoamme itse tehtyjä maukkaita välipaloja. Esimerkiksi Kirsin keskit olivat koitua viime kesänä henkilökuntamme kohtaloksi 🙂

Telttasaunasta tunnelmalliset löylyt

Saunominen kuuluu isona osana moneen erikoispäivään, mutta kuinka moni teistä on kokenut telttasaunan? Kosteat löylyt luonnon helmassa voittaa kyllä perinteisen sähkösaunan.

Yhdistelemällä paras lopputulos

Varsinkin jos ryhmänne on iso voi olla vaikea löytää yhtä lajia mitä kaikki haluavat tehdä. Meidän kanssa voit yhdistellä lajeja lähes vapaasti. Esimerkiksi 20 henkilön ryhmästä voi 10 lähteä melomaan, 5 läskipyöräilemään ja 5 rauhoittuu metsässä villiyrttien tai kävelyn merkeissä.

Välipalat
5-15 €
Voileipä, chiapudding, keksi ja kahvi maistuu aivan erinomaiselle reippailun päälle.
Varusteiden kuljetukset
5 €
Haluatko varusteet toimitettavan juhlapaikallesi? Ei ongelmaa, autokalustollamme voimme toimittaa SUP-laudat, kajakit ja läskipyörät minne haluat.
Telttasauna
15 €
Aktiviteetti luonnon helmassa eikä saunaa lähimaillakaan? Eipä huolta, laitetaan telttasauna lämpimäksi!
Retkeilyn perusteet
40 €
Tällä parin tunnin ulkokurssilla käydään läpi päiväretkeilyn perusasioita
Retkeä ja ruokailua
75 €
Lähde kanssamme koko päivän retkelle luontoon. Puolessa välissä perehdymme retkiruokailuun ja teemme oman lounaamme avotulella