Lappis/ SUP-Lautailu Oulussa

Tervetuloa suomen parhaille sup-lautailu vesille

Mitä SUP-lautailu on?

SUP-lautailu on hieno tapa kuntoilla ja samalla nauttia Suomen kesästä. SUP-lauta (Stand Up Paddle board) on jättikokoinen (yleensä n. 4 metriä pitkä ja 80cm leveä) surffilauta jonka päällä melotaan polvillaan, seisaallaan tai vaikka istuen. SUP-lautailu on kaikille soveltuva ja hyvin nopeasti opittavissa oleva laji. SUP-lautailu on paljon helpompaa kuin ennalta osaisi kuvitella. Kaatumiset ovat harvinaisia ja siitä ei kanna ollan yhtään huolissaan.

SUP-lautailu Oulussa

Oulun jokisuisto on täynnä saaria, salmia, kapeita väyliä, siltoja ja matalikkoja. Kaikki sellaisia mitkä tekevät siitä aivan täydellisen kohteen SUP-lautailulle. Jokisuistossa meillä ei ole oikeastaan koskaan säätä milloin SUP-lautailu ei olisi turvallista. Vaikka avomerellä myrskyää on suistossa tyyntä. Nämä saaret ja salmet jotka tekevät suistosta suojaisan tekevät siitä myös todella mielenkiintoisen. Vaikka olemme SUP-lautaillut Oulussa jo vuosikaudet emme siltikään ole kyllästynyt suiston alati vaihtuvaan vesistöön.

SUP-lautailun pariin pääset parhaiten vuokraamalla laudan tai osallistumalla meidän ohjatuille safareille. Vaikka tulisit vain vuokraamaan laudan annamme sinulle perusteellisen perehdytyksen lajin saloihin. 

Mikäli SUPpailukärpänen on päässyt puraisemaan on meillä tarjolla yksi Suomen kattavimmista valikoimista. Tuomme kaikki varusteet maahan ja koska olemme itse pitkän linjan harrastajia tunnemme varusteemme perusteellisesti.

Käytössämme Oulussa on tällä hetkellä n. 40 kpl SUP-lautoja. Mikäli ryhmäsi on vielä isompi, on meillä mahdollisuus järjestää lisälautoja mm. Raahessa sijaitsevalta Botnia Outdoorilta jonka kanssa yhdistyimme kesällä 2019.

Valikoimissamme on useita eri kokoisia lautoja. Osa yhdelle, osa 2-3:lle ja isoimmat jopa kymmenelle hengelle.

Oulun ja Raahen lisäksi voimme järjestää SUP-lautailua  n. 100km säteellä Oulusta ja Raahesta.