Klikkaa tästä online varauskalenteriin!

Koe SUPpailu ja saat Suomen kesästä kaiken irti!

Leijakoulu Lappis on ollut mukana SUP-lautailussa jo useita vuosia. 2012 toimme ensimmäiset laudat maahan ja heti seuraavana vuonna avasimme SUP-lautavuokraamon kiikelinsaareen Oulun keskustassa.

SUP-lautailu nykymuodossaan on kohtuullisen uusi laji, mutta alkuperältään Hawailla lajia on harrastettu kylän johtajien toimesta jo 1700-luvulla 🙂 (The History of SUP-boarding) 2010 laji alkoi kasvattaa suosiotaan ympäri maailman ja SUPpailu onkin ainoa surffilaji jota voidaan harrastaa mukavasti tyynissä ja tuulettomissa paikoissa sekä kunnon myrskyissä ja aallokoissa. Suomen lukuisat järvet tarjoavat mielettömät olosuhteet retkisuppailuun ja Oulun jokisuisto jopa maailmanlaajuisesti poikkeuksellisen paikan aivan ydinkeskustan kupeessa.

SUPpailu sopii aivan kaikille!

Vaikka sanontaa on varsin höllästi käytetty voi sanoa, että SUP-lautailu sopii kaikille joilta innostus kokeiluun löytyy! Suurin osa kokeilijoista on alussa ihan varma, että nurinhan tässä menee, mutta hetken päästä ovat iloisesti yllättyneitä kun reissu tehtiinkin ilman uimista 🙂 Ohjeistamme kaikkia aloittamaan SUPpailun polvillaan ja hetken päästä itseluottamuksen kasvettua hypätään pystyyn!

Vuokraus, myynti ja maahantuonti.

Toimitamme paljon SUP-lautoja yksityishenkilöille, jälleenmyyjille sekä SUP-lautavuokraamoille ympäri Suomen. Maahantuontimme kautta voimme tarjota erittäin kilpailukykyisiä tuotteita jokaiseen tarpeeseen. Tsekkaa Brunottin mallien tarjoukset verkkokaupasta

Oletko kiinnostunut omasta laudasta? Lue ostajan oppaamme ja pyydä tarjous 🙂

Vuokraamomme päätoiminta on Oulun kiikelin saaressa. Tämän lisäksi toimimme Nallikarin Majakalla sekä Oulu Wakeparkilla. Oulun lisäksi välineillämme varustettuja SUP-vuokraamoja on ympäri Suomen. Nykyään pystymme myös toimittamaan SUP-lautoja vuokralle Oulun ulkopuolisiin tapahtumiin. Katso tarkemmat tiedot SUP-vuokrauksesta Oulun ulkopuolelle

SUP-koulutusta ja ohjausta

Tiedämme, että SUP-lautailu on alussa varsin jännittävä kokeilu ja ehkä vesillä oleminen ei ole se tutuin paikka. Tarjoamme Oulun alueella SUPpikoulua jossa jokaisen kanssa lähdetään rauhassa perusasioista liikkeelle. Tämän lisäksi tarjoamme useita erityylisiä ohjattuja SUP-safareita joilla lajista saat kaiken irti! Tutustu tästä meidän ohjattujen SUP-safareiden tarjontaan.