Lappis / SUP-lautailu Oulussa / Myytävät välineet

Oma SUP-lauta

Puraisiko SUP-kärpänen ja nyt olisi oma lauta mietinnässä? Olemme tuoneet SUP-lautoja maahan jo vuodesta 2012 ja tällä hetkellä olemme yksi johtavista SUP-lautojen myyjistä Suomessa. Valikoimistamme löytyy aina uusia lautoja, useasti ylivuotisia ja monesti myös käytettyjä malleja.

Ensimmäistä lautaa hankkiessa tulee olla erittäin tarkkana, että lauta on sellainen millä harrastus jatkuu pitkään eikä tyssäisi alkumetreille. Erityisesti ilmatäytteisissä laudoissa on hyvin paljon laatueroja ja kiireellä tehty hankinta voi osoittautua sellaiseksi millä harrastaminen ei muutaman ensimmäisen kerran jälkeen ole enää mielekästä. Olemme tehneet videon jonka toivomme vastaavan muutamiin kysymyksiin laudan valinnassa.

Nyt kun olet hieman päässyt sisälle laudan valintaan on se miettiminen, että noh mikäs nyt minulle? Ehdottomasti paras tapa on ottaa suoraan meihin yhteyttä. Meidän mielestä paras tapa laudan valintaan on jutella tovin aikaa näistä puhelimessa tai sähköpostin välityksellä ja yhdessä kartoittaa, että mikä malli se juuri sinulle toimisi parhaiten.

Tätä varten voit täyttää sivun alalaidassa olevan lomakkeen jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä 🙂

Ja tämän hetken Shark lautavalikoimaan ja tarjouksiin pääset tutustumaan verkkokaupassamme