Ensiksikin, mitkä SUP-varusteet tarvitsen?

Laudan, evän, melan, pumpun (ilmatäytteisiin lautoihin) ja viimeisenä, mutta jopa tärkeimpänä, karkuremmin. Älä käytä SUP-lautaa ilman karkuremmiä missään tilanteessa!

Toimimme lajin johtavien merkkien maahantuojana sekä jälleenmyyjänä. SUP-lautailun ykkösmerkkeinä meillä on Shark ja Ulappa. Näiden lisäksi edustamme mm. Fanatic ja Brunotti merkkien SUP-lautoja.

Oheisvarustepuolella valikoimamme on myös hyvin kattava. ION ja Brunotti tarjoavat kattavan valikoiman kuivapukuja, märkäpukuja, tossuja, hanskoja, liivejä yms. tuotteita. Tuotamme itse mm. kuivapusseja ja kännykkäpusseja.

Me käytämme itse, vuokraamme ja opetamme maahantuomillamme varusteilla, joten tunnemme ne perusteellisesti ja osaamme suositella olosuhteet ja käyttäjät huomioiden juuri oikeat varusteet.

Verkkokaupastamme, nettisivuilta ja YouTube-kanavaltamme saat valtavasti lisätietoa kaikista varusteista ja muistathan, että jos jokin asia askarruttaa, on aina paras ottaa meihin yhteyttä.

Vuosien saatossa olen oman harrastukseni myötä kokeillut valtavan monta erinlaista varustetta. Tämän kokemuksen pohjalle olen rakentanut myös Lappiksen SUP-valikoiman jossa pyrimme huomioimaan juuri Suomessa tapahtuvan harrastamisen tarpeet!

Harri Rautava, Lappis