Kesäkaudella 2020 emme ole vielä avannut. Ilmoitamme erikseen mikäli pystymme avaamaan kirjurinluodon vuokraamon.

SUP-lautailua Porin sydämmessä kirjurinluodon rannassa.

Kesällä 2019 avasimme Kirjurinluodon uimarannalle uuden SUP-lautavuokraamon josta pääsee todella helposti nauttimaan kokemäenjoen maisemista.

Parhailla varusteilla saat SUP-lautailusta enemmän irti.

Vuokraamomme on kalustettu uusimmilla Shark SUP-laudoilla ja mallit on valittu siten, että jokainen teistä pääsisi lajin pariin mahdollisimman nopeasti, helposti ja turvallisesti. Meiltä vuokratessa saat takuulla ykkösluokkaiset laudat alle.

Turvallisesti lajin pariin

Henkilökuntamme tarjoaa jokaiselle vuokraajalle sekä safareille osallistuville perusteellisen koulutuksen lajin tekniikkaan ja reittivalintoihin. Täten sinun ei tarvitse olla huolissaan turvallisuudesta tai siitä osaatko SUP-lautailla. Tarjoamme myös veloituksetta kaikki haluamasi varusteet esim. pelastusliivit, märkäpuvun tai neopreenitossut.

Toimintaa ensikertalaisille sekä kokeneille SUPppaajille

SUP-laudalle nouseminen voi monesta tuntua pelottavalta ja selkeästi yleisin kysymys mitä kuulemme on “voiko tässä pysyä pystyssä?”. Kokeneet ohjaajamme takaavat sinulle kuitenkin turvallisen ja mukavan tavan SUPpailuun ja kaatumisia tapahtuu erittäin harvoin. Niistäkin harvoista jotka sitten kaatuvat kaatuvat yleensä tahallaan eikä vahingossa 🙂

Pyöritämme viikottaisia ohjattuja safareita josta löytyy jotain ensikertalaisille ja kokeneemmille. Yksi suosituimmista on SUPpikoulu joka on suunniteltu nimenomaan kaikille ensimmäistä kertaa SUP-laudan päälle nousevista. Toki safarille voi osallistua useamminkin jolloin ohjaajamme antavat pidemmälle vietyjä tekniikkavinkkejä.

Huom! Järjestämme SUPpikoulun haluamanasi ajankohtana mikäli teillä on vähintään 4 hlö ryhmä kasassa (vaikka olisi vain 3 niin kannattaa silti kysyä 😉

Voimme järjestää ohjattuja SUP-safareita myös muualla kuin kirjurinluodolla. Safarit onnistuvat yyterissä tai suiston alueella. Lisäksi voimme järjestää SUP koulutusta myös halutulla sisällöllä aina aaltoSUPpailusta racehenkiseen tekniikkatreeniin.

Kirjurinluodon SUP-lauta hinnasto

SUP-vuokraus   
SUP-vuokraus 1 tunti15€
SUP-vuokraus 2 tuntia25€
Ohjatut safarit
Tunnin ohjattu SUPpikoulu/SUP-safari30€
Kahden tunnin SUPpikoulu/SUP-safari35€
Hinnat per henkilö ja sisältävät kaikki tarvittavat varusteet sekä ALV:n
Vuokraukseen ja ohjattuun safariin kuuluu myös ensin rannalla käytävä perehdytys lajin tekniikkaan ja turvallisuuteen.

Ota yhteyttä

Sähköposti: harri.rautava@lappis.fi

Innostuitko? Klikkaa tästä ja pääset nettivarauskalenteriin
SAMPLE_BANNER
Kirjurinluodon uimarannan reunalla oleva kioskirakennus saa uuden elämän SUP-lauta vuokraamona
Käytössämme täysin uudet Shark SUP-laudat joista löytyy mallit ensikertalaisille sekä jo kokeneemmille SUPpaajille.
Tervetuloa valloittamaan Porin ydinkeskusta vesiltä käsin.
Kokemäenjoki tarjoaa tyynen ja turvallisen paikan SUP-lautailulle
Tervetuloa nauttimaan