TOP 5 Lappiksen ryhmäaktiviteettia

Onko sinulla virkistyspäivät tai muu yhteisen porukan aktiviteetti suunnittelun alla? Jos on näin, nappaa vinkit talteen tästä artikkelista. Me järjestämme ryhmäaktiviteeteja kaikissa lajeissamme Oulussa, Raahessa, Kalajoella ja näiden paikkakuntien lähiseuduilla! Lappiksen TOP5 ryhmäaktiviteetit:

  1. Ohjattu supsafari
  2. Opastettu melontaretki vesistöjen helmiin
  3. Fatbikeretki parhaille poluille
  4. Vauhdikas waketunti (Oulu)
  5. Vesipuiston valloittaminen 

Aktiviteetit eivät ole paremmuusjärjestyksessä, sillä paras aktiviteetti on se, jossa jäsenten toiveet päivälle ja päivän ohjelma kohtaavat. Kaikki aktiviteetit tarjoavat yhteisiä luontokokemuksia, rentoutumista, naurua, itsensä ylittämistä ja uuden kokeilua. Lue lisää ja selvitä, mikä olisi juuri sinun porukallesi paras aktiviteetti.

  1. OHJATTU SUP-SAFARI

Suplautailu on yksi kesän hauskimmista ja rennoimmista aktiviteeteista! Se soveltuu aina muutaman hengen porukoista vaikka 30 hengen ryhmiin, sillä meidän SUP-lautavalikoimamme on yksi Suomen suurimmista!

Ohjatulla SUP-retkellä opas antaa aina alkuun lyhyen intron, jonka jälkeen lähdetäänkin heti vesille nauttimaan. Retken kesto on yleensä kaksi tuntia, mutta tämä on toki sovittavissa ryhmän toiveiden mukaan. 

VINKKI: Tulevana kesänä on nyt mahdollista tehdä myös saunaretki suistoon suppailen. Lappiksen telttasauna odottaa teitä SUP-reitin varrella suiston suojassa. Suppailu, saunominen ja uiminen yhdistettynä suiston rauhaan on ainutlaatuinen kokemus!

Voit halutessasi tutustua jo Oulujoen suiston melontareitistöön täältä!

2. OPASTETTU MELONTARETKI VESISTÖJEN HELMIIN

Viemme tuhansia ihmisiä vesille joka kesä Oulun melontakeskukselta Linnansaaren kupeesta, Raahen Pikkulahdelta sekä Kalajoen rannoilta. Esimerkiksi opastettu melontaretki Oulun jokisuistoon oman ryhmän kanssa on silmiä avaava kokemus. Katso vaikka lisää tunnelmia täältä fiilistelyvideosta! Kuinka voidaankaan olla niin kaupungin vieressä, mutta silti luonnon keskellä? Kerrassaan huikeita melontakohteita ovat myös Kalajoella Rahjan saaristo sekä vuoden 2016 retkikohteenakin palkittu Raahen saaristo.

Melontaretkellä oppaamme pitävät huolen turvallisuudesta ja ensikertalaisetkin voivat täten huolletta lähteä melomaan mukaan. Ymmärrämme, että vesille lähtö on monelle jännittävä kokemus, ja huomioimme aina ryhmän jäsenten tarpeet yksilöllisesti.  Oppaamme valitsevat tarvittaessa suojaisan paikan melonnalle ja kelin salliessa voimme viedä ryhmänne pyörähtämään esimerkiksi merelle, josta aukeaa upea mieltä avartava merimaisema.

3. FATBIKERETKI PARHAILLE POLUILLE

Fatbikeretkillämme otamme aina ensiksi pienen tekniikka harjoittelu osion, jonka jälkeen suuntaamme poluille. Oppaamme tietävät parhaat ajopätkät sekä reitit ja vievät sinut niille! Sinä voit vain nauttia ajamisen ilosta. Fatbiket antavat paljon anteeksi maastopoluilla, joten tämäkään aktiviteetti ei vaadi aikaisempaa kokemusta – perus pyörällä ajotaito riittää.

VINKKI: Kesän lisäksi syksyn hämärtyvät illat ovat kuin tehtyjä fatbikeretkille. Hämärtyvässä illassa napsastaan pyörän valo päälle ja ajatus rajautuu edessä avautuvaan valokeilaan. Pimeässä metsässä aistit valpastuvat ja muut ajatukset hiljenevät. Yhteisen retken voi päättää tunnelmallisesti nuotion ääreen.

4. VAUHDIKAS WAKETUNTI

Linnansaaren wakepark ja waketerassi on Oulun melontakeskuksen sykkivä sydän. Wakeparktunti/tunnit sopivat eritoten pienemmän porukan ( < 10 hlö) aktiviteetiksi. Lappiksen wakekaapelin operaattorit perehdyttävät sinut varusteisiin ja antavat neuvot, joilla pääset lajikokeilussa alkuun.

Waketunti tarjoaa vauhdikkaan aktiviteetin, jossa ryhmän jäsenet pääsevät haastamaan itseään ja kannustamaan toisiaan. Samalla kun itse odotat omaa vuoroasi, voit rentoutua waketerassin lämmössä ja nauttia kesäpäivän fiiliksestä!

Wakepark sijaitsee Oulun melontakeskuksen yhteydessä Linnansaaressa.

5. VESIPUISTON VALLOITUS

Vesipuistoilu oman ryhmän kanssa tarjoaa liikettä ja naurua täynnä olevan aktiviteetin porukallenne! Märkäpukujen vetäminen niskaan ja kelluvalla ninjaradalla eteneminen on kokemus, josta turha pönötys sulaa pois heti kättelyssä. Vesipuiston esteiden ja haasteiden selvittäminen yhdessä hitsaa porukkaa yhteen! Meillä on käynyt vesipuistoilemassa niin urheiluseuroja (AC Oulu, Voimistelumaailma), polttariporukoita kuin opiskelijayhteisöjä kaikilta asteilta. Mietitkö vielä että mikä ihmeen vesipuisto? Siinä tapauksessa tutustu lisää vesipuistoihin täältä!

Löytyikö listalta teidän ryhmälle sopiva aktiviteetti? Jäikö jokin askaruttamaan? Ota yhteyttä info@lappis tai täytä yhteystietolomake täältä, niin aletaan yhdessä suunnittelemaan teille kokemuksellista  ryhmäaktiviteettia!