TOP 5 Lappiksen ryhmäaktiviteettia

Järjestä unohtumaton virkistyspäivä yrityksellesi Lappiksen monipuolisten ulkoaktiviteettien parissa. Oulun ympäristö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille elämyksille, jotka eivät ainoastaan virkistä kehoa vaan myös mieltä. Tutustu top 5 aktiviteettiimme, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin – olipa ryhmässäsi sitten adrenaliininjanonisia seikkailijoita tai rauhallisen luontonautinnon etsijöitä.

  1. Ohjattu supsafari
  2. Opastettu melontaretki vesistöjen helmiin
  3. Fatbikeretki parhaille poluille
  4. Kalastusretket
  5. Vesipuiston valloittaminen 

Aktiviteetit eivät ole paremmuusjärjestyksessä, sillä paras aktiviteetti on se, jossa jäsenten toiveet päivälle ja päivän ohjelma kohtaavat. Kaikki aktiviteetit tarjoavat yhteisiä luontokokemuksia, rentoutumista, naurua, itsensä ylittämistä ja uuden kokeilua. Lue lisää ja selvitä, mikä olisi juuri sinun porukallesi paras aktiviteetti. Ihan sivun alalaidasta löydät meidän e-magazinen josta pääset tutustumaan koko ryhmäaktiviteettitarjontaan

  1. OHJATTU SUP-SAFARI

Seiso ja melo – SUP-lautailu on hauska ja rentouttava tapa tutustua Oulun rannikkoon. Se tarjoaa erinomaisen tasapainoharjoituksen ja mahdollisuuden nauttia vedestä ja auringosta. Tämä aktiviteetti on helppo oppia, ja se tarjoaa mukavan tavan viettää aikaa yhdessä työkavereiden kanssa.

Ohjatulla SUP-retkellä opas antaa aina alkuun lyhyen intron, jonka jälkeen lähdetäänkin heti vesille nauttimaan. Retken kesto on yleensä kaksi tuntia, mutta tämä on toki sovittavissa ryhmän toiveiden mukaan. SUP-lautailu sopii monenlaisille ryhmille ja kalustomme riittää jopa yli 50 hengen retkiin.

Normaali SUP-lautailuretken hinta 45€/hlö (sis. alv)

VINKKI: Tulevana kesänä on nyt mahdollista tehdä myös saunaretki suistoon suppailen. Lappiksen telttasauna odottaa teitä SUP-reitin varrella suiston suojassa. Suppailu, saunominen ja uiminen yhdistettynä suiston rauhaan on ainutlaatuinen kokemus!

Voit halutessasi tutustua jo Oulujoen suiston melontareitistöön täältä!

2. OPASTETTU MELONTARETKI VESISTÖJEN HELMIIN

Koe Oulun vesistöjen kauneus ja rauha melomalla. Tämä aktiviteetti tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea luonto ja vahvistaa tiimihenkeä rauhallisessa ympäristössä. Melonta sopii kaikille, ja se on täydellinen tapa irrottautua arjesta ja nauttia hiljaisuudesta tai yhdessäolosta vesillä.

Viemme tuhansia ihmisiä vesille joka kesä Oulun melontakeskukselta Linnansaaren kupeesta, Raahen Pikkulahdelta sekä Kalajoen rannoilta. Esimerkiksi opastettu melontaretki Oulun jokisuistoon oman ryhmän kanssa on silmiä avaava kokemus. Katso vaikka lisää tunnelmia täältä fiilistelyvideosta! Kuinka voidaankaan olla niin kaupungin vieressä, mutta silti luonnon keskellä? Kerrassaan huikeita melontakohteita ovat myös Kalajoella Rahjan saaristo sekä vuoden 2016 retkikohteenakin palkittu Raahen saaristo.

Melontaretkellä oppaamme sekä juuri ensikertalaisia varten suunnitellut kajakit pitävät huolen turvallisuudesta ja ensikertalaisetkin voivat täten huolletta lähteä melomaan mukaan. Ymmärrämme, että vesille lähtö on monelle jännittävä kokemus, ja huomioimme aina ryhmän jäsenten tarpeet yksilöllisesti.  Oppaamme valitsevat tarvittaessa suojaisan paikan melonnalle ja kelin salliessa voimme viedä ryhmänne pyörähtämään esimerkiksi merelle, josta aukeaa upea mieltä avartava merimaisema.

Ohjatun kahden tunnin melontaretken hinta 45€/hlö (sis. alv)

3. FATBIKERETKI PARHAILLE POLUILLE

Koe Oulun luonnon kauneus ja monipuolisuus fatbiken selästä. Fatbike-retket tarjoavat ainutlaatuisen tavan tutustua alueen maisemiin ja polkuihin, tarjoten samalla hauskan ja aktiivisen tavan viettää aikaa yhdessä.

Fatbikeretkillämme otamme aina ensiksi pienen tekniikka harjoittelu osion, jonka jälkeen suuntaamme poluille. Oppaamme tietävät parhaat ajopätkät sekä reitit ja vievät sinut niille! Sinä voit vain nauttia ajamisen ilosta. Fatbiket antavat paljon anteeksi maastopoluilla, joten tämäkään aktiviteetti ei vaadi aikaisempaa kokemusta – perus pyörällä ajotaito riittää.

Kahden tunnin Fatbike retken hinta 45€/hlö (sis. alv)

VINKKI: Kesän lisäksi syksyn hämärtyvät illat ovat kuin tehtyjä fatbikeretkille. Hämärtyvässä illassa napsastaan pyörän valo päälle ja ajatus rajautuu edessä avautuvaan valokeilaan. Pimeässä metsässä aistit valpastuvat ja muut ajatukset hiljenevät. Yhteisen retken voi päättää tunnelmallisesti nuotion ääreen.

kalastusta oppaan johdolla

4. Kalastusretki jokisuistoon

Oulun upea jokisuisto on tunnettu kalastajien paratiisina, jossa isot lohet ja muut kalat tekevät jokaisesta heitosta jännittävän. Lähde siis rentouttavalle kalastusretkelle ryhmäsi kanssa ja opit tuntemaan jokisuiston parhaat ottipaikat! Kalastus on lähes meditatiivinen kokemus, joka tarjoaa mahdollisuuden hiljentyä ja keskittyä hetkeen. Lappiksen opastetut kalastusretket tarjoavat kaiken tarvittavan onnistuneeseen kalastuspäivään, mukaan lukien välineet, luvat ja paikallisen oppaan vinkit.

Kahden tunnin kalastusretki jokisuistoon 49€/hlö (sis. alv)

5. VESIPUISTON VALLOITUS

Vesipuistoilu oman ryhmän kanssa tarjoaa liikettä ja naurua täynnä olevan aktiviteetin porukallenne! Märkäpukujen vetäminen niskaan ja kelluvalla ninjaradalla eteneminen on kokemus, josta turha pönötys sulaa pois heti kättelyssä. Vesipuiston esteiden ja haasteiden selvittäminen yhdessä hitsaa porukkaa yhteen! Meillä on käynyt vesipuistoilemassa niin urheiluseuroja (AC Oulu, Voimistelumaailma), polttariporukoita kuin opiskelijayhteisöjä kaikilta asteilta. Mietitkö vielä että mikä ihmeen vesipuisto? Siinä tapauksessa tutustu lisää vesipuistoihin täältä!

Miksi Valita Lappiksen Ryhmäaktiviteetit?

Lappiksen tarjoamat aktiviteetit eivät ole vain tapa viettää aikaa yhdessä; ne ovat tilaisuus kasvaa yhtenä tiiminä, kokea uusia asioita ja haastaa itseään turvallisessa ja tuetussa ympäristössä. Me räätälöimme kokemuksen juuri teidän ryhmänne toiveiden mukaiseksi, varmistaen, että jokainen osallistuja löytää jotakin nautittavaa ja innostavaa. Olipa kyseessä sitten henkeäsalpaava melontaretki, jännittävä maastopyöräilyseikkailu, tai rauhoittava kalastushetki, me Lappiksella olemme sitoutuneet tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia, jotka vahvistavat tiimihenkeä ja tuovat uutta energiaa työyhteisöönne.

Valitsemalla Lappiksen aktiviteetit, valitsette laadukkaan, turvallisen ja ennen kaikkea mieleenpainuvan kokemuksen, joka yhdistää työyhteisönne ja jättää pysyvät muistot. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teidän seuraava suuri seikkailunne!

Löytyikö listalta teidän ryhmälle sopiva aktiviteetti? Jäikö jokin askaruttamaan? Alta löydät lomakkeen jonka täyttämällä palaamme asiaan pikimmiten. Voit myös laittaa suoraan sähköpostia info@lappis.fi

Lukaise myös lomakkeen alta löytyvä aktiviteettilehti josta löydät kaikki meidän ryhmäaktiviteetit

Kiinnostuitko näistä? Täytä allaoleva lomake ja palaamme juttuun pikimmiten!

Katso alta meidän koko aktiviteettikattaus