Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Laudat

 • Duotone Downwinder SLS

  1.949,00 2.099,00 

  Duotone Downwinder SLS: Uudistettu ja optimoitu design tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn vesiurheiluun. Innovatiivinen SLS-teknologia yhdistettynä virtaviivaiseen muotoiluun takaa keveyden, kestävyyden ja tehokkaan liukuvuuden. Ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat parasta.

  Hinta sisältää toimituksen

 • Duotone Sky Free

  1.399,00 

  Duotone Sky Free

  Duotonen Sky Free on monipuolinen wing-foil-lauta, joka yhdistää Sky Wing -sarjan parhaat puolet uusiin suunnitteluominaisuuksiin. Lauta on suunniteltu sekä aloittelijoille että kokeneemmille wingaajille, tarjoten erinomaista liukua ja vakautta eri tuuliolosuhteissa.

  Hinta sisältää toimituksen

 • Duotone Sky Free SLS

  1.999,00 

  Duotone Sky Free SLS – Strong – Light – Superior

  Duotonen Sky Free SLS on monipuolinen wing-foil-lauta, joka yhdistää Sky Wing -sarjan parhaat puolet uusiin suunnitteluominaisuuksiin. Lauta on suunniteltu sekä aloittelijoille että kokeneemmille wingaajille, tarjoten erinomaista liukua ja vakautta eri tuuliolosuhteissa. Tämä SLS on perusmallista tehty Carbon PVC Sandwich versio. Tämä on ollut myös kaudella 2023 allekirjoittaneen (Harri) valinta ja tulee olemaan sitä kaudella 2024!

  Hinta sisältää toimituksen

 • Duotone Sky Style

  1.399,00 

  Duotone Sky Style: Kehittymistä hakeville wingikuskeille suunniteltu lauta, joka yhdistää erinomaisen hyppy- ja laskeutumiskokemuksen sekä leikkisyyden aalloissa. Täydellinen valinta, kun haluat viedä taitosi seuraavalle tasolle.

  Hinta sisältää toimituksen

 • Duotone Sky Style SLS

  1.999,00 

  Duotone Sky Style SLS 2024

  Tunnettu wingfoilaajien suosikkina, Sky Style SLS tarjoaa vaivattoman nousun, laskun ja leikkisyyden aallokossa. Tämän progressiivisen wing foil -lautamallin optimoidut muotoilut, kuten lisääntynyt rocker-linja ja erikoissuunnitellut rail bevels, tekevät siitä erittäin tasapainoisen ja hauskan ajettavan. 45l Sky Style SLS 4’5” on erityisesti suunniteltu kevyemmille wing mestareille. Jos haluat nostaa wingfoilaustaitosi seuraavalle tasolle, Sky Style SLS on sinulle oikea valinta!

 • Duotone Sky Surf SLS

  1.899,00 

  Sky Surf SLS -lautamallisto

  Sky Surf SLS -lautamalliston kaksi mallia on suunnattu nouseville mestareille ja keskipainoisille, kokeneille harrastajille, jotka ovat innokkaita tekemään radikaaleja manöövereitä Wing-foilingissa.

  Sky Surf SLS on meidän nuorten lahjakkaiden tiimiläistemme suosikkilauta, jotka päivittäin puskevat lajin rajoja! Sky Surf SLS 2024 on hiottu Finn ja Jeffrey Spencerin veljesten toimesta. Sarjan kaksi pienintä mallia ovat saaneet päivityksen rockerissaan, mikä parantaa pumppaamista ja tasapainottaa tukea surffatessa.

  Hinta sisältää toimituksen

 • Eleveight Evolve Wingboard

  1.145,00 1.249,00 

  11% Off

  Carbon CVC rakenteella tehty erittäin laadukas wingfoil lauta

 • Fanatic Sky Free TE

  1.299,00 

  38% Off

  Klassisesta Sky Wing laudasta uusiutunut hiilikuitunen versio

 • Fanatic Sky Style TE

  1.299,00 2.099,00 

  38% Off

  Vahvasti freestyleen ja kovaan ajoon suunniteltu Fanatic Sky Style TE

 • Fanatic Sky Wing

  899,00 999,00 

  33% Off

  Erittäin monipuolinen Fanatic Sky Wing

 • SAB Foil Batana wingfoil board 100

  1.690,00 

  Wingfoil – Freeride Board | 100 Liters

 • SAB Foil Batana wingfoil board 45

  1.490,00 

  Wingfoil – Freestyle Board | 45 Liters

Otsikko

Go to Top