B-Allround iSUP 11´2 x 32″ x 6″

Alkuperäinen hinta oli: 499,00 €.Nykyinen hinta on: 199,00 €.

60% Off

Varasto loppu

Huippulautojen rakenteella valmistettu allround lauta joka B-laatuluokituksen myötä on edullisempi kuin vastaava käytetty. Laudat saapuvat varastoomme arviolta huhtikuun aikana. Toimitusmaksu 0€

SKU: B -24

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Monipuolinen SUP-lauta aktiiviseen melontaan

Tutustu tähän laadukkaaseen ja monikäyttöiseen SUP-lautaan, joka on suunniteltu erityisesti vesiseikkailuihin ja aktiiviseen melontaan. Lauta on 341 cm pitkä, 81 cm leveä ja 15 cm paksu, tarjoten vakaan ja tilavan alustan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille. Sen kantavuus on erinomainen, sillä se kantaa vaivatta melojan, joka painaa jopa 110 kg, ja tarjoaa mahdollisuuden ottaa mukaan lapsi tai kaksi tai kuormata laudalle yhteensä jopa 170 kg.

Erinomainen vakaus kaksikerrosrakenteen ansiosta

Laudan kaksikerrosrakenne on suunniteltu tarjoamaan ylimääräistä jäykkyyttä ja kestävyyttä, mikä eliminoi taipumisen ja muljahtelun kaikissa olosuhteissa. Tämä teknologia tarkoittaa, että lauta pysyy vakaana ja suorituskykyisenä riippumatta melojan painosta tai vesiolosuhteista. Tämän ansiosta lauta on ihanteellinen valinta kaikille harrastajille, tarjoten luotettavan ja turvallisen melontakokemuksen jokaiselle käyttäjälle

Laudan hieman pidempi mitoitus ei ainoastaan lisää nopeutta vedessä, vaan myös tarjoaa lisätilaa varusteille, tekee melonnasta tehokkaampaa ja matkan sujuvammaksi. Kaksikerrosrakenteensa ansiosta lauta on paitsi kestävä myös turvallinen valinta, kestäen jopa 22 psi:n paineen, mutta optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi 16 psi:n paine riittää.

Etukannella ja takakannella olevat kahvat tekevät laudan kantamisesta kätevää, vaikka matka vesille olisikin pidempi. SUP-lauta sisältää yhden klassisen evän, joka on irrotettava ja helppo asentaa, tarjoten hyvän ohjattavuuden ja vakauden vedessä. Mukaan tuleva alumiinimela on laadukas ja säädettävissä, joten se sopii eri pituisille melojille. Lisäksi pakettiin kuuluu tilava reppu, jossa on suuri etutasku varusteille, sekä karkuremmi turvallisuuden lisäämiseksi.

Pakettiin sisältyy:

  • 3-osainen säädettävä alumiininen SUP-mela
  • Kaksitoiminen SUP-pumppu, jolla on mahdollista pumpata lauta jopa 25 psi paineeseen
  • Irroitettava SUP-evä
  • Tilava selkäreppu laudan ja tarvikkeiden kuljetukseen
  • Laudan paikkaussarja mahdollisia korjauksia varten
  • 1 vuoden takuu, joka takaa tuotteen laadun ja kestävyyden
  • 24 tunnin tiiviystesti tehtaalla, varmistamassa laudan tiiviys ennen toimitusta

Tämä SUP-lauta on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat laatua, monipuolisuutta ja mukavuutta vesillä. Olitpa sitten suuntaamassa järvelle, joelle tai merelle, tämä lauta tarjoaa kaiken tarvittavan nautinnolliseen melontakokemukseen, yhdistäen kestävyyden, suorituskyvyn ja käytännöllisyyden.

B-laatuiset SUP-laudat – Laatulautoja jopa käytettyjä edullisemmin

Tämä lauta kuuluu ns. B-laatuluokkaan. Tämä tarkoittaa, että laudassa on jotain pientä kosmeettista vikaa, joka ei vaikuta laudan suorituskykyyn tai kestoon. Näitä kosmeettisia vikoja voivat olla mm. lika tai liimatahrat, naarmut, pienet repeämät tai repsotukset matossa tai kanttinauhoissa. Kaikki B-laatuiset laudat ovat olleet tehtaalla 24h pumpattuna ennen lähettämistä tiiveyden varmistamiseksi. B-laatuisille laudoille myönnämme 12 kk takuun valmistusvikoja vastaan. B-laatuinen lauta on erinomainen valinta, kun haluat laadukasta rakennetta hyvin edulliseen hintaan.

Haluatko lisätietoa SUP-laudan valintaan? Katso allaoleva videomme tai nappaa suoraan vaikka Whatsapp viestiä niin mietitään, että mikä lauta olisi sinulle paras!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista