Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

B- Eleveight Master V3 Board + fins

299,00 

57% Off

Upean Eleveight Master freestylelauta joka toimii moneen eri tyyliin!

SKU: bmasterv3
väri

Mix colours

koko

136 x 41, 142 x 43, 139 x 42

Eleveight Master ”High performance freeride” twintip lauta

Eleveight Master V3 on freeride twintip lauta, jonka suorituskyky ei lopu kesken! Tämä lauta on suunniteltu erityisesti freestyleen, mutta se sopii erinomaisesti myös aloittelijoille tai jo lajia harrastaville, jotka haluavat lisää vauhtia ja napakampaa menoa.

Vaikka Master V3 pitää kantin hyvin kiinni kovassakin vedossa, siinä ei ole kiskomaista tuntumaa. Tämä tekee laudasta leikkisän ja hauskan ajettavan, ja täten soveltuvan muillekkin kun “freestyle tykittäjille”

Master V3 on saatavilla useissa eri kooissa, joten löydät varmasti itsellesi sopivan. Lauta on B-laatua, mikä tarkoittaa, että siinä saattaa olla pieniä kosmeettisia vikoja, kuten värivirheitä tai naarmuja. Suorituskyvyn ja rakenteen puolesta lauta on kuitenkin täysin A-laatua vastaava.

Minkä kokoinen?
Twintip laudan kokovalintaan vaikuttaa hyvin paljon kuskin koko, harrastuspaikka, minkälaista ajoa ollaan hakemassa sekä muut varusteet. Löytyykö esim. usean kokoista leijaa vai olisiko tarkoitus pärjätä yhdellä leijalla useissa keleissä.
Yleisesti voidaan kuitenkin ajatella, että +60kg aloittaville harrastajille sopii 135cm, +70kg 136cm +80kg 139cm ja +90kg 144cm. Nämä ovat kuitenkin hyvin karkeasti suuntaa antavia ja mikäli koko sinua arveluttaa suosittelemme ottamaan yhteyttä 😊

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top