B- Eleveight Master V3 Board + fins

499,00 

28% Off

Upean Eleveight Master freestylelaudan hiilikuituversio! Laudan hinta sisältää laudan, evät ja siteet

SKU: bmasterv3
väri

Mix colours

koko

136 x 41, 142 x 43, 139 x 42

Eleveight Master ”High performance freeride” twintip lauta

Master on lauta josta ei suorituskyky lopu kesken! Master on lähtökohtaisesti freestyleen suunnitelty twintip jossa se toimittaa erinomaisesti, mutta lauta sopii myös erinomaisesti aloittavalle tai lajin parissa jo olevalle joka haluaa lajilta hieman vauhtia ja napakampaa menoa!
Suorituskykyä, mutta ei kiskomaista fiilistä
Kuten mainittua pitää Master sisällään valtavasti suorituskykyä. Master on esimerkiksi Virossa todella kovalla tasolla tykittävien kuskien valinta, mutta se ei ole vain siihen. Vaikka Masterissa saa kantin pitämään kovassakin vedossa ei laudassa ole sellaista tuntumaa, että se menisi kuin kiskoilla. Tietysti tämä napakka fiilis on osan makuun, mutta osa taas haluaa laudalta vähän leikkisämpää tuntumaa ja tämä on se missä Master toimittaa!

Minkä kokoinen?
Twintip laudan kokovalintaan vaikuttaa hyvin paljon kuskin koko, harrastuspaikka, minkälaista ajoa ollaan hakemassa sekä muut varusteet. Löytyykö esim. usean kokoista leijaa vai olisiko tarkoitus pärjätä yhdellä leijalla useissa keleissä.
Yleisesti voidaan kuitenkin ajatella, että +60kg aloittaville harrastajille sopii 135cm, +70kg 136cm +80kg 139cm ja +90kg 144cm. Nämä ovat kuitenkin hyvin karkeasti suuntaa antavia ja mikäli koko sinua arveluttaa suosittelemme ottamaan yhteyttä 😊
B-laatuinen, mitä tämä meinaa?
B-laatuisuus tarkoittaa, että tuotteessa on pientä kosmeettista vikaa (värivirhe, naarmu, liimatahra, visuaalisten elementtien asettelu jne). B-laatuinen varuste on suorituskyvyn ja rakenteen puolesta kuitenkin täysin A-laatuista vastaava.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top