Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

B- Eleveight Process C+ V4

299,00 

57% Off

Täydellinen allround lauta lajin alkuun ja myös paljon pidemmälle! Laudan hinta sisältää laudan ja evät

SKU: bprocessv4
väri

Mix colours

koko

136 x 41

Eleveight Process lajin alkuun, mutta myös siitä paljon pidemmälle!

Eleveight Process on freeride/allround twintip, mutta suorituskykyä on reilusti enemmän kuin tässä hintaluokassa on yleensä totuttu. Eleveight Process on loistava valinta ensimmäiseksi laudaksi, mutta myös kokenut freeridekuski saa Processista hyvän kaverin!
Kanavat pohjassa ja hiilikuituvahvike
Tyypillisesti tämän hintaluokan laudat ovat yksinkertaisella rakenteella ja ominaisuuksilla. Eleveight on kuitenkin piristänyt Processia hiilikuituvahvikkeella sekä pohjasta löytyvillä kanavilla. Nämä lisäykset tarkoittavat, että Process laudalla aloittava pärjää sen kanssa paljon pidemmälle kun taitoja karttuu!
Minkä kokoinen?
Twintip laudan kokovalintaan vaikuttaa hyvin paljon kuskin koko, harrastuspaikka, minkälaista ajoa ollaan hakemassa sekä muut varusteet. Löytyykö esim. usean kokoista leijaa vai olisiko tarkoitus pärjätä yhdellä leijalla useissa keleissä.
Yleisesti voidaan kuitenkin ajatella, että +60kg aloittaville harrastajille sopii 135cm, +70kg 136cm +80kg 139cm ja +90kg 144cm. Nämä ovat kuitenkin hyvin karkeasti suuntaa antavia ja mikäli koko sinua arveluttaa suosittelemme ottamaan yhteyttä 😊
B-laatuinen, mitä tämä meinaa?
B-laatuisuus tarkoittaa, että tuotteessa on pientä kosmeettista vikaa (värivirhe, naarmu, liimatahra, visuaalisten elementtien asettelu jne). B-laatuinen varuste on suorituskyvyn ja rakenteen puolesta kuitenkin täysin A-laatuista vastaava.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top