B-laatuiset SUP-laudat

169,00 199,00 

76% Off

Erä laadukkaita B-laatuluokan SUP-lautoja

SKU: B-SUP
Lauta nr.

NO.75, NO.76-85, NO.86, NO.87, NO.88, NO.89, NO.90-94, NO.95, NO.96, NO.97-98, NO.99, NO.100, NO.101-110, NO.111-133, NO.134-135, NO.136-204, NO.205, NO.205

B-laatuiset SUP-laudat suoraan maahantuojalta!
Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä SUP-lautailualan johtavien tehtaiden kanssa. Tiivis yhteistyö mahdollistaa sen, että meillä on aina tarjolla uusimmat teknologiat, mutta se mahdollistaa myös sen, että voimme tarjota poikkeuksellisia tehtaan erikoiseriä.

Tässä B-laatuisten lautojen erässä löytyy lautoja joka lähtöön ja tästä ei kyllä SUP-laudan hinta-laatusuhde parane millään.

Mitä B-laatu tarkoittaa?
B-laatuinen SUP-lauta tarkoittaa lautaa joka ei ole läpäissyt tehtaan viimeisintä laadunvalvontapykälää. B-laatuluokassa laudassa on jokin kosmeetinen “vika”, mutta vika on sellainen mikä ei vaikuta laudan käyttöön tai kestoon.

Rakenne kunnossa ja se on tärkeintä!
Kaikki tämän sivun B-laatuisista laudoista ovat ns. double layer SUP-lautoja. Tämä rakenne on tullut tutuksi lajin laatumerkeiltä mm. Shark, Fanatic, Ulappa jne. Eli nämä laudat kantavat isommankin harrastajan ja eivät kuskin alla taivu taikka muljua.

Mikä sitten minulle?
Lautojen listaukseen pääset tämän linkin kautta(Linkki). Listalta löydät eri mallit, koot ja maininnat, että mikä laudassa on mahdollisesti ”vikana”. Tämän sivun alalaidasta löydät taulukon, että minkä kokoinen lauta sopii kullekkin harrastajalle.

Lautojen kuvia pääset katsomaan tämän linkin kautta

Kuullostaa hyvälle, kuinka toimin?

Kun olet löytänyt listalta itselle sopivan laudan valitse tämän tuotesivun ”malli” valikosta lautasi numero. Mikäli lauta on vapaana antaa järjestelmä laittaa tilauksen sisään. Mikäli ko. malli on myyty loppuun kokeile seuraavaa mallia 🙂

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top