B-SAB Foil Tortuga 1250/73 hydrofoil kit

1.125,00 

50% Off

Varasto loppu

SAB Foil Tortuga 1250 hydrofoil kit on täydellinen valinta aloittelijoille, tarjoten pehmeää nostetta kevyessä tuulessa ja erinomaista hallittavuutta. Paketti sisältää Tortuga 1250 etusiiven, M73 maston, F703 fuselagen ja S430 takasiiven. Kuvasta poiketen, sarjassa 73cm masto

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

SAB Foil Tortuga 1250 hydrofoil kit on täydellinen valinta lajia aloittavalle. Tämä sarja on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä, jotta jokainen voi nauttia foilauksen ilosta alusta alkaen.


Miksi valita SAB Foil Tortuga 1250?

Etusiipi: SAB Tortuga 1250

Tortuga 1250 etusiipi on erittäin suuri, 2400 cm², ja se tarjoaa pehmeän nosteen kevyessä tuulessa ja hitaassa vauhdissa. Suuri pinta-ala ja viimeistelty profiili tekevät tästä siivestä erinomaisen valinnan aloittelijoille, mutta se tarjoaa silti riittävästi nopeutta ja suorituskykyä kehittyäksesi lajin parissa. Siiven keskimatala aspect ratio yhdistettynä winglettien puutteeseen varmistaa erinomaisen hallittavuuden ja kääntyvyyden.

Masto: SAB M73 B-laatuerä

M73 masto on osa B-laatuerää, mikä tarkoittaa, että siinä saattaa olla kosmeettisia virheitä, mutta nämä eivät vaikuta tuotteen suorituskykyyn tai kestävyyteen. 73 cm pitkä masto tarjoaa vakautta ja hallittavuutta.

Fuselage: SAB F703

Takasiipi: SAB S430

Mastonjalka: Alumiini


Käyttäjäkokemukset ja suositukset

Tortuga 1250 sopii täydellisesti aloittelijoille ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä lajin parissa. Allekirjoittanut ajoi ensimmäisen 1½ kauden aikana lähes pelkästään SAB 1250 etusiivellä, ja se toimii hyvin keleistä riippumatta. Tämä paketti tarjoaa vakautta, suorituskykyä ja monipuolisuutta, tehden siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia foilauksesta täysillä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista