B-Single layer Allround iSUP 10´6 x 32″ x 6″

Alkuperäinen hinta oli: 399,00 €.Nykyinen hinta on: 99,00 €.

75% Off

Varasto loppu

B-laatuluokituksen myötä on edullisempi kuin vastaava käytetty. Laudat saapuvat varastoomme arviolta huhtikuun aikana. Toimitusmaksu 0€

SKU: B -25

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Edullinen ja laadukas single layer Allround SUP-lauta (B -1,2,3)

Tämä Performance Allround SUP-lauta on erinomainen valinta niille, jotka etsivät hinta-laatusuhteeltaan optimaalista SUP-lautaa. Sen yksikerroksinen rakenne tarjoaa kevyemmän ja joustavamman kokemuksen veteen, ihanteellinen keveämmille harrastajille, jotka painavat noin 75 kg tai vähemmän.

Laudan koko ja vakaus:

Laudan mitat ovat 10’6″ pituus x 32″ leveys x 6″ paksuus, mikä vastaa senttimetreinä ”320 cm x 81 cm x 15 cm”. Tämä hieman keskimääräistä leveämpi kokoluokka tarjoaa lisävakautta, mikä on erityisen arvokasta monipuolisessa SUP-lautailussa – oli kyse sitten SUP-joogasta, kalastuksesta tai leppoisasta melonnasta lähivesillä.

Vaikka lauta on yksikerroksinen, sen laatu on varmistettu huolellisella valmistuksella. Laudan keveys tekee siitä helpon käsitellä, ja sen vakaus on erinomainen, mikä mahdollistaa mukavan ja turvallisen melontakokemuksen. Suositeltu maksimipaino aloitteleville melojille on hieman yli 75 kg, mutta sen kantavuus yli 100 kg sallii myös painavampien harrastajien nauttia satunnaisista melontaretkistä, mutta emme suosittele lautaa 100kg painoluokassa säännölliseen käyttöön.

Vaikka kaksikerrosrakenteisia lautoja suositellaan yleisesti, tämä yksikerroslauta tarjoaa vankkaa suorituskykyä satunnaiseen käyttöön ja on erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat helppoutta ja edullisuutta. Laudan lisäleveys tarjoaa mainiota vakautta ja kompensoi tehokkaasti materiaalin taipuisuutta, tehostaen käyttökokemusta.

Melontakokemus on täydennetty seuraavilla oheisvarusteilla:

  • 3-osainen säädettävä alumiininen SUP-mela
  • Kaksitoiminen SUP-pumppu
  • Irroitettava SUP-evä
  • Tilava selkäreppu
  • Laudan paikkaussarja

B-laatuiset SUP-laudat – Laatulautoja jopa käytettyjä edullisemmin

Tämä lauta kuuluu ns. B-laatuluokkaan. Tämä tarkoittaa, että laudassa on jotain pientä kosmeettista vikaa, joka ei vaikuta laudan suorituskykyyn tai kestoon. Näitä kosmeettisia vikoja voivat olla mm. lika tai liimatahrat, naarmut, pienet repeämät tai repsotukset matossa tai kanttinauhoissa. Kaikki B-laatuiset laudat ovat olleet tehtaalla 24h pumpattuna ennen lähettämistä tiiveyden varmistamiseksi. B-laatuisille laudoille myönnämme 12 kk takuun valmistusvikoja vastaan. B-laatuinen lauta on erinomainen valinta, kun haluat laadukasta rakennetta hyvin edulliseen hintaan.

Haluatko lisätietoa SUP-laudan valintaan? Katso allaoleva videomme tai nappaa suoraan vaikka Whatsapp viestiä niin mietitään, että mikä lauta olisi sinulle paras!

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista