B-Wind iSUP – 10´8 x 34″ x 6″

Alkuperäinen hinta oli: 899,00 €.Nykyinen hinta on: 349,00 €.

61% Off

Varasto loppu

Huippulautojen rakenteella valmistettu allround lauta joka B-laatuluokituksen myötä on edullisempi kuin vastaava käytetty. Laudat saapuvat varastoomme arviolta huhtikuun aikana. Toimitusmaksu 0€

SKU: B -14

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Monipuolinen WindSUP/Allround SUP-lauta (B-14)

Tutustu tähän WindSUP/Allround SUP-lautaan, joka mittasuhteillaan 10’8″ x 34″ x 6″ edustaa SUP-lautailun vakainta kokoluokkaa. Lauta on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista vakautta ja kantavuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin aktiviteetteihin – olipa kyseessä SUP-jooga, kalastelu, melonta matkustajan kanssa tai tuulilajien harrastaminen.

Erityisominaisuudet monipuoliseen käyttöön

Laudassa on kiinnityspiste perinteiselle purjelaudan purjeelle, joka mahdollistaa sen käytön myös purjelautana. Lisäksi laudan pohjassa on ylimääräinen eväpaikka, johon voi lisätä keskievän (kölin) tuulilajeja varten, parantaen suuntavakautta ja hallittavuutta. Nämä ominaisuudet tekevät laudasta erittäin monipuolisen ja sopivan myös tuulilajeihin.

Laudan koko:

Mitat 10’8″ x 34″ x 6″ vastaavat senttimetreinä ”325 cm x 86 cm x 15 cm”. Tämä suuri koko takaa erinomaisen vakauden ja kantavuuden, mikä ylittää 200 kg. Tämän ansiosta lautaa voidaan suositella jopa 150 kg painaville harrastajille, tarjoten mukavuutta ja turvallisuutta monenlaisessa käytössä.

Laudan vakaus ja kantavuus tulevat erityisen hyvin esille SUP-joogassa, kalastuksessa tai kun melotaan matkustajan kanssa. Nämä ominaisuudet tekevät laudasta erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat helppoutta ja turvallisuutta vesillä ollessaan.

Erinomainen vakaus kaksikerrosrakenteen ansiosta

Laudan kaksikerrosrakenne on suunniteltu tarjoamaan ylimääräistä jäykkyyttä ja kestävyyttä, mikä eliminoi taipumisen ja muljahtelun kaikissa olosuhteissa. Tämä teknologia tarkoittaa, että lauta pysyy vakaana ja suorituskykyisenä riippumatta melojan painosta tai vesiolosuhteista. Tämän ansiosta lauta on ihanteellinen valinta kaikille harrastajille, tarjoten luotettavan ja turvallisen melontakokemuksen jokaiselle käyttäjälle.

Tämä lauta vastaa mitoiltaan hyvin lähelle Ulappa Fusion Tuuli lautaa ja monet sen kuvaukset pätevät myös tähän 

Melontakokemus on täydennetty seuraavilla oheisvarusteilla:

  • 3-osainen säädettävä alumiininen SUP-mela
  • Kaksitoiminen SUP-pumppu
  • Irroitettava SUP-evä
  • Tilava selkäreppu
  • Laudan paikkaussarja

B-laatuiset SUP-laudat – Laatulautoja jopa käytettyjä edullisemmin

Tämä lauta kuuluu ns. B-laatuluokkaan. Tämä tarkoittaa, että laudassa on jotain pientä kosmeettista vikaa, joka ei vaikuta laudan suorituskykyyn tai kestoon. Näitä kosmeettisia vikoja voivat olla mm. lika tai liimatahrat, naarmut, pienet repeämät tai repsotukset matossa tai kanttinauhoissa. Kaikki B-laatuiset laudat ovat olleet tehtaalla 24h pumpattuna ennen lähettämistä tiiveyden varmistamiseksi. B-laatuisille laudoille myönnämme 12 kk takuun valmistusvikoja vastaan. B-laatuinen lauta on erinomainen valinta, kun haluat laadukasta rakennetta hyvin edulliseen hintaan.

Haluatko lisätietoa SUP-laudan valintaan? Katso allaoleva videomme tai nappaa suoraan vaikka Whatsapp viestiä niin mietitään, että mikä lauta olisi sinulle paras!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista