Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brunotti Gravity split toe boot 6/4mm

49,00 

29% Off

Brunottin tossulinjaston lipppulaiva!

SKU: 100437
väri

Black

koko

39-40, 45-46

Tossut jotka tarjoavat erinomaista pitoa ja lämpöä!

Brunotti aloitti purjelautojen valmistuksen vuona 1978 ja on sittemmin rakentunut yhdeksi maailman tunnetuimmista merkeistä leijasurffauksen saralla. ~2014 Brunotti rakensi tiimin todella kokeneista märkäpukujen suunnittelijoista ja on sen jälkeen valmistanut myös todella korkeatasoisia neopreenivarusteita sekä valjaita. Gravity on Brunottin tossulinjaston lipppulaiva ja tämä split toe:lla varustettu sarja on upea valinta varsinkin vauhdikkaita lautalajeja harrastaville jotka tahtovat, että tossu ei jalassa lonksu!

6mm on se yleisin paksuus mitä kite, surf ja windsurf harrastajat Suomessa käyttää. Tämän paksuuden kanssa pärjää aikalailla vaikka jäiden seassa ja todella korkealaatuisten materiaalien vuoksi ei nämä tossut siltikään ole liian jäykät! SUP-lautailijat ja melojat saattavat kokea nämä tossut lämpimämmissä vesissä hieman paksuina eli näissä lajeissa 6mm tossu vaatinee myös ohuemman tossun rinnalle.

Oikean koon valinta riippuu jonkun verran lajeista mitä harrastaa. Luonnollisesti missään lajissa ei yli-iso tossu ole eduksi, mutta esim. leijasurffauksessa liian iso tossu voi pyöriä jalassa. Yleensä jos henkilöllä on vaikka 42,5 tai jopa 43 kengät valitaan neopreenitossuista koko 42. Toki jos tossut on esimerkiksi SUP-lautailuun ei pieni löysä haittaa ja tällöin tossut on helpompi pukea päälle. Tällöin voi laittaa saman kokoiset neopreenitossut kuin mitä normaali kenkinä käyttää.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top