Brunotti Nightbird Neo iImpact vest women

Alkuperäinen hinta oli: 89,00 €.Nykyinen hinta on: 40,00 €.

55% Off

Varasto loppu

SKU: 100333-k-s
Koko

S

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Brunotti Nightbird Neo Impact Vest Women

  • Aktiivinen saumojen sijoittelu: Pehmusteet ja ompeleet on sijoitettu siten, että saat uskomattoman mukavuuden ja laajan liikkumisalueen.
  • Muotoiltu istuvuus: Kaikki Brunottin liivit on suunniteltu 3D-istuvuudella, mikä tarkoittaa, että liivi istuu tiiviisti vartaloon. Tämä estää aukkojen muodostumisen liivin ja kehosi välille, joten jopa suurimmat iskut absorboituvat tehokkaasti.
  • Tiheä vaahto+: Erittäin tiheä vaahto antaa ylävartalolle maksimaalisen suojan.
  • Nopeasti kuivuva sisäpuoli: Estää liivin painon lisääntymisen vedessä, pitäen liivin kevyenä riippumatta siitä, kuinka kauan ajat. Tämä tekee liiveistä täydellisiä useisiin sessioihin päivässä.
  • Vetoketjun stoppari: Nauha, jossa on nepparikiinnitys, varmistaa, että liivi pysyy kiinni myös suurissa kaatumisissa.

Brunotti Nightbird Neo Impact Vest Women on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja suojaa leijasurffauksen ja wingfoilin aikana. Sen innovatiiviset ominaisuudet, kuten aktiivinen saumojen sijoittelu, muotoiltu istuvuus ja tiheä vaahto+, varmistavat, että olet suojattu ja mukava vedessä. Nopeasti kuivuva sisäpuoli ja vetoketjun stoppari lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Tämä liivi on ihanteellinen valinta naisille, jotka etsivät parasta suojaa ja suorituskykyä leijasurffaukseen ja wingiin.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista