Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Brunotti ProX freestyle 2023

399,00 

42% Off

Varasto loppu

Klassinen YZ Pro, mutta pehmeämpi

SKU: 100599
koko

142 x 42

PRO-X on se paras performance freeride lauta?

Brunotti Youri Zoon Pro/BNT Special on ehkä Suomen eniten käytetty lautamalli eikä mikään ihme. Laudan kanttipito on ihan mieletön joka luonnollisesti sopii kaikille freestyle ja big air kuskeille. Se mikä näissä laudoissa on yllättänyt jopa meidät kuinka hyvin se on otettu vastaan myös freeride kuskien parissa!

Kun kuskien kanssa on tullut juteltua ei tämä olekkaan enää niin yllätys. Kanttipito tekee lautaan sen, että sillä on rennompi ajaa koska ei tarvi murehtia kantin lipsumista. Toinen on se, että laudan sheipin vuoksi se kryssii mielettömän hyvin. Laudan leveähkö nose ja tail tekevät sen, että se plaanaa yllättävänkin keveällä tuulella.

No mikä tämä PRO-X sitten ?

Pro-X on siis sheipiltään sama lauta kuin YZ Pro ja BNT, mutta sen rakenne on enemmän joustava. Eli se on anteeksiantavampi alastuloissa ja chopissa ajaessa! Ja todella jäykkä rakenne olikin se ainoa asia mistä YZ Pro on saanut palautetta ja myös allekirjoittanut kaipasi sinne hieman flexiä. Eli PRO-X tarjoaa YZ Pro:sta käyttäjäystävällisemmän version, paras lauta ikinä?

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top