Brunotti Radiance round toe boot 5/4mm

35,00 

Brunotin erinomainen yleistossu!

SKU: 100441
Koko

41-42, 45-46

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Lämpöä ja suojaa vesiaktiviteetteihin

Brunotti aloitti purjelautojen valmistuksen vuona 1978 ja on sittemmin rakentunut yhdeksi maailman tunnetuimmista merkeistä leijasurffauksen saralla. ~2014 Brunotti rakensi tiimin todella kokeneista märkäpukujen suunnittelijoista ja on sen jälkeen valmistanut myös todella korkeatasoisia neopreenivarusteita sekä valjaita. Radiance on Brunottin perustason tossulinja joka ei siltikään tarkoita, että tossut olisivat huonot! Radiance sopii erityisen hyvin leppoisampaan surffailuun sekä SUP-lautailuun, melontaan ja kaikkeen muuhun vesillä harrastamiseen.

5mm on 6mm tossun tapaan suunniteltu reilusti kylmiin vesiin, mutta notkeutensa myötä toimii useimmille surf, kite ja windsurf harrastajille yleistossuna. SUP-lautailijat ja melojat saattavat kokea nämä tossut lämpimämmissä vesissä hieman paksuina eli näissä lajeissa 6mm tossu vaatinee myös ohuemman tossun rinnalle.

Oikean koon valinta riippuu jonkun verran lajeista mitä harrastaa. Luonnollisesti missään lajissa ei yli-iso tossu ole eduksi, mutta esim. leijasurffauksessa liian iso tossu voi pyöriä jalassa. Yleensä jos henkilöllä on vaikka 42,5 tai jopa 43 kengät valitaan neopreenitossuista koko 42. Toki jos tossut on esimerkiksi SUP-lautailuun ei pieni löysä haittaa ja tällöin tossut on helpompi pukea päälle. Tällöin voi laittaa saman kokoiset neopreenitossut kuin mitä normaali kenkinä käyttää.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista