SAB Foil Cover Stabilizer A – ALL the Stabs (ex. S330Y)

30,00 

SKU: MA037

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Sabfoil Suojapussi Stabilisaattorille Malli A

Sabfoilin suojapussi ( S325, S370, S376, S380, S399, S400, S425, S430, S450, S480, S483) stabilisaattorille, malli A, on erityisesti suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suojaa hydrofoilisi stabilisaattorille. Tämä korkealaatuinen suojapussi on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka suojaavat stabilisaattoria naarmuilta, kolhuilta ja muilta vaurioilta. Kompakti ja kevyt muotoilu tekee pussista ihanteellisen kumppanin foil-varusteidesi turvalliseen säilytykseen ja kuljetukseen.

Suojapussin tarkkaan harkittu rakenne mahdollistaa stabilisaattorin nopean ja helpon pakkaamisen ja purkamisen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan aktiivisille foilaajille. Olitpa sitten matkalla seuraavaan sessareille tai säilytät varusteitasi kotona, Sabfoilin stabilisaattorin suojapussi malli A on luotettava valinta varusteesi suojaukseen.

Tutustu tarkemmin valmistajan sivuillai: Sabfoil Suojapussi Stabilisaattorille Malli A

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista