Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Duotone Unit 2023

692,00 818,00 

30% Off

Uudistettu aivan uusilla materiaaleilla tehty Unit

SKU: 42230-3518
koko

2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5, 6.0, 6.5

väri

Heron-Blue, Aurora, Almon-Rose

Tilaustuote joka toimitetaan EU keskusvarastolta. Toimitusaika ~2 viikkoa

Duotone Unit 2023 siipi

Duotone
Eleveightin tapaan Duotone on yksi pisimmän historian ja kokemuksen leijasurffauksesta omaava merkki. Tämä tuo heille valtavan osaamisen materiaaleista ja rakenteista mitkä tekevät parhaan mahdollisen wingfoil siiven.

Kiinteillä kahvoilla varustettu Unit 23
Unit on normaaleista pehmeillä kahvoilla varustetusta wingistä poiketen kahdella kiinteällä kahvalla varustettu wing. Kokemuksemme mukaan parhaan hyödyn saat siivestä irti joko kiinteillä kahvoilla tai puomilla.
Kiinteiden kahvojen selkeä etu on niiden erittäin tarkka ohjaustuntuma. Pumppasitpa vauhtia tai teet käännöksiä on kiinteillä kahvoilla saavutettava ohjaustuntuma erittäin tarkka. Tämän lisäksi leveät kahvat antavat mukavasti tilaa hakea sopivaa kohtaa otteille ilman, että ote heikkenee.

Unit 23 on se tehokkain siipi markkinoilla?

Meidän ja tiimikuskiemme kokemusten perusteella Unit oli kauden 2022 tehokkain siipi. Unit 23 jatkaa tällä linjalla ja itseasiassa vie sitä vieläkin pidemmälle.

Uusi MOD3purjemateriaali on suunniteltu juuri wingfoilia ajatellen ja tarjoaa entistäkin jämäkämmän siiven. Jä tämä jämäkkyys tuo paremman tehon pumppauksen liikkeelle lähdettäessä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top