Duotone Unit 23

575,00 689,00 

42% Off

DUOTONE Unit 23 yhdistää alan johtavan wing-suunnittelun ja innovatiivisen teknologian tarjoten tarkan ohjaustuntuman ja monipuolisen käytön. Tutustu ja koe erinomainen suorituskyky wingfoilingissa!

SKU: d-unit23
Koko

2m, 2.5m, 6m

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

DUOTONE Unit 23: Aallonharjalla Wingfoil-teknologiassa

Kun puhutaan leijasurffauksen historiasta ja kokemuksesta, Duotone on ehdottomasti yksi alan pioneereista. Heidän pitkäaikainen osaamisensa materiaaleista ja rakenteista on tuonut heille maineen yhtenä parhaista wingfoil-siipien valmistajista.

Kiinteät Kahvat: Tarkkuuden ja Mukavuuden Yhdistelmä

Toisin kuin monet muut wingit, Unit 23 on varustettu kahdella kiinteällä kahvalla. Tämä tarjoaa erittäin tarkan ohjaustuntuman, olipa kyseessä sitten vauhdin pumppaus tai käännökset. Kiinteiden kahvojen selkeä etu on niiden tarkkuus ja leveät kahvat antavat mukavasti tilaa otteille.

Miksi Valita DUOTONE Unit 23?

  • Tehokkuus: Unit 23 on tunnustettu yhdeksi tehokkaimmista siivistä markkinoilla.
  • Monipuolisuus: Olipa kyseessä aaltoajos, hypyt tai nautiskeleva freeride, Unit 23 on suunniteltu monipuoliseen käyttöön.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista