Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Duotone Unit 24

999,00 1.219,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Duotone Unit 2024 nostaa jälleen wingien tasoa entistä korkeammalle, tarjoten poikkeuksellista vakautta ja suorituskykyä. Tämä edistyksellinen siipi yhdistää innovatiivisen pidemmän etukahvan ja optimoidun siiven muodon, mikä mahdollistaa yhdellä kädellä ajamisen ja parantaa drift-ominaisuuksia aaltoajossa. Ihanteellinen valinta kaiken tasoisille harrastajille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista kahvallista siipeä Suomen olosuhteisiin.

SKU: 42240-3519
koko

2.0m, 2.5m, 3.0m, 3.5m, 4.0m, 4.5m, 5.0m, 5.5m, 6.0m, 6.5m

Koe vapaus vesillää: Duotone Unit 24 – Uuden Sukupolven Wingfoil

Tunne tuulen voima ja vapaus, kun liidät veden yllä Duotone Unit 24:n avulla. Tämä edistyksellinen wingfoil-siipi on suunniteltu tuomaan sinulle ennennäkemätöntä suorituskykyä ja vakautta, olitpa sitten aloittelija tai kokenut harrastaja. Duotone Unit 24 nostaa wingfoilauksen uudelle tasolle, tarjoten sinulle täydellisen yhdistelmän voimaa, hallittavuutta ja nautintoa.

Aikaisemmat mallit ja niiden ominaisuudet:

  • Duotone Unit 2022: Tämä malli toi markkinoille parannettua vakautta ja hallittavuutta, mikä teki siitä suositun valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Sen kevyt rakenne ja intuitiivinen ohjaus tekivät siitä ihanteellisen valinnan monipuoliseen käyttöön.
  • Duotone Unit 2023: Vuoden 2023 malli keskittyi parantamaan tehokkuutta ja suorituskykyä. Uudistetut materiaalit ja siiven muotoilu tarjosivat paremman nosteen ja nopeuden, mikä teki siitä suositun valinnan freestyle- ja freeride-harrastajille.

Uusi Duotone Unit 2024: Miten se eroaa?

  • Pitkä Hiilikuitukahva: Uusi malli esittelee pidemmän hiilikuitukahvan, joka mahdollistaa yhden käden ohjauksen ja avaa ovet uusille tempuille ja ajomukavuudelle.
  • Optimoitu Siiven Muotoilu: Siiven muotoilua on hienosäädetty, mikä parantaa sen tehoa ja drift-stabiilisuutta. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan aaltoajoon ja pumpfoilaamisen treenaukseen wingin avulla.
  • Ergonominen Strutsin Muotoilu: Suunnittelija Ken Winnerin optimoimat strutsin kulmat tarjoavat luonnollisemman ajoasennon, vähentäen rasitusta ja parantaen kokonaisvaltaista käyttömukavuutta.
  • MOD3 Canopy: Uudistettu MOD3 canopy tarjoaa tarkemman ja vakaamman lentokokemuksen, sekä neutraalimman driftauksen mm. aaltoajossa.

Nämä innovaatiot tekevät Duotone Unit 2024:stä merkittävän askeleen eteenpäin wingfoilauksen maailmassa.

Käyttökokemus ja Edut:
Duotone Unit 2024 vie vakauden ja tuulialueen uusiin sfääreihin. Siivessä on runsaasti alavääntöä ja nostetta, mutta se pysyy hallittavana myös kovissa tuulissa. Sen kehittynyt “neutral drift” tekee siitä monen aaltokuskin suosikin. Tiimikuskimme Chris kommentoi: “Man I love the Unit 2024. Now had 2 sessions, one crazy overpowered (11-17ms) and yesterday on the upper limit 10-15ms. But this thing has crazy topend compared to my 2022 Unit. Feel is great and much stiffer but feels bigger and heavier than my older 5m2. Man this thing has grunt and lift. Of course wind was strong. Also drift in neutral is amazing but need to take it to waves..”

Valmistajan Kuvaus:
Duotone Unitin 2024 malli jatkaa siipien suunnittelun kärjessä. Suunnittelija Ken Winnerin optimoimilla kahvojen kulmilla ja pidemmällä etukahvalla on saavutettu entistä luonnollisempi ajoasento ja mukavuus. Uusi Unit lentää tarkemmin ja vakauttaa paremmin, tarjoten samalla neutraalin driftin aalloilla. Tämä siipi on ihanteellinen valinta niin surffaukseen, suuriin hyppyihin kuin suoraan eteenpäin liikkumiseenkin.

Osta nyt ja aloita seikkailusi Duotone Unit 24:n kanssa! Tämä siipi toimii todella hyvin Suomen olosuhteisssa, joten se on ihanteellinen valinta niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajillekin. Tule kokeilemaan ja löydä oma tapasi lentää Duotone Unit 2024 siivellä!

Oletko uusi Wingfoilin maailmassa? Tutustu sivujemme Wingfoil osioon

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top