Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Eleveight 22 FS V5

849,00 1.199,00 

43% Off

FS = Freestyle Series jossa todella paljon suorituskykyä ilman C-leijan “raakuutta”

SKU: EFS2214011
väri

Dark Grey, Blue, Light Grey

koko

7m, 14m, 10m

FS tarjoaa todella kovaa suorituskykyä, mutta hallittavasti

Eleveight FS:n kolmas versio palkittiin vuoden parhaaksi freestyle leijaksi ja nyt versio 5 jatkaa tällä tiellä!

Englanniksi tekisi mieli sanoa “precision tool” koska niin tarkasti FS ohjautuu kun sitä käskytät! FS tarjoaa todella napakkaa suorituskykyä ja tämä tulee erittäin hyvin esille kun saat koukkuloikassa ajoituksen osumaan kohdilleen. Silloin meinaan lähdetään ja suoraan ylös! Ja kun mennään suoraan ylös silloin mennään korkealle. Tästä pienenä esimerkkinä Enzon tekemä Suomen ennätys 20,6m (mitattu WOO:lla). Silti vaikka FS lähtee todella räjähtävästi ylös tulee se silti varsin leppoisasti alas. Unhookissa FS:n poppi on napakka ja leija antaa hyvästi släkkiä ilmassa. Toki ei ole mikään yllätys, että tämä leija on erinomainen unhook freestylessä ja kiteloopeissa.
Kenelle FS oikein sopii?
Periaatteessa voin helposti suositella FS:ssää vaikka aloittelevalle sen helppouden ja vakauden puolesta. FS on kuitenkin parhaimmillaan kuskeilla jotka hakevat napakkaa suorituskykyä olipa kyseessä unhook, kiteloopit tai räväkkä freestyle.

Toisena osiona FS:n kanssa ovat juuri ne jotka eivät hypi ollenkaan, mutta haluavat leijan jossa on todella sporttinen fiilis ilman 100% C-leijojen kapeaa kelialuetta. Tätä kun lennätät saat siitä todella paljon irti ja normiajosta voi taas tulla paljon siistimpää :)
Isossa koossa FS on myös erittäin suositeltu keveille kuskeille. Kun verrataan RS:ssään on FS paljon vähemmän härkämäinen. Tällöin keveät kuskit hallitsevat FS:n erittäin hyvin vaikka keli hieman nousisi. FS:n teho tulee vasta kun sitä käskee eikä siinä ole pohjalla laisinkaan härkämäistä vääntöä.

Aloittelijoiden kohdalla suosittelemme FS:ssää niille joilla kiinnostus lajia kohtaan on juuri räväkämmässä ajossa. FS ei ole missään nimessä liian haastava, mutta tulee jatkossa tarjoamaan suorituskykyä vaikka kuin kovaan tykitykseen.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top