Eleveight 24 RS V7

999,00 1.699,00 

PARAS LEIJA IKINÄ!

SKU: e8-rsv7
Koko

12m, 14m, 17m

Väri

Sininen, Oranssi, Tumma, Vaalea

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

RS on crossover freeride/freeride/wave/foil leija joka toimittaa kaikki osa-alueet uskomattoman hyvin

Miksi RS on sitten niin suosittu?

RS on täydellinen leija aloittelevalle. Se on vakaa, helppo ja tehontuotto on todella ennalta arvattavaa. OK tässä ei sinäänsä ole mitään ihmeellistä, helppoja ja vakaita leijoja on ollut aina. Se mikä tekee RS:stä suositun on se uskomaton monipuolisuus. RS toimii erittäin hyvin aalloissa, RS on leija joka tekee hydro foililla ajamisen yllättävän helpoksi, RS:llä voit opetella kiteloopit (ja megaloopit) varsin helposti ja kaiken tämän lisäksi RS boostaa aivan mielettömän hyvin! Uusi RS tarjoaa jopa asiallisia ominaisuuksia unhook temppuihin!

Kenelle RS oikein sopii?

Itse nautin leijasurffauksesta sekä leijahiihdosta sen kaikissa olomuodoissa. Välillä cruisailen, välillä boostaan big airia, välillä mennään laikkarilla, foililla, skimillä tai mikä vain liukuu ja joskus hieman unhookkia myös. RS on suunniteltu juuri minun kaltaiselle kuskille! Se on parhaimmillaan freeridessä ja big airissa, mutta se ei ole huono missään osa-alueessa. Tietty jos keskityt pääasiallisesti unhookkiin ja teknisempään freestyleen on FS sinun valinta. Tai jos missään laudassasi ei ole siteitä niin WS on aivan lyömätön. 100% foilikuskit voi saada enemmän irti OS:stä, mutta jos yhdistelet vähän näitä kaikkia on RS sinun valinta!

Summauksena jos sinulla ei ole tiettyä tyylisuuntaa johon haluat täysin keskittyä (esim. unhook freestyle, wave tjs) niin RS on sinulle aivan ässä peli! Tai mikäli haluat lentää isosti ja liitää pitkään on RS sinun valinta! Lue RS:stä lisää Eleveightin nettisivuilla

RS: historia

2018 Eleveight tuli markkinoille rytinällä ja aiheutti todella mukavaa kuhinaa kitepiireissä. Eleveightin eturintamassa RS joka osoittautui todella loistavaksi crossover/freeride leijaksi.

2019-2021 Eleveight RS nousi huippumateriaalien tuoman kehityksen avulla Suomen suosituimmaksi leijaksi, eikä mikään ihme koska tämä RS on täydellinen freeride/big air/allround leija!

RS V6 2023 koki jälleen merkittävän harppauksen kun leijan haruksista jäi rissat pois ilman. Tämä muutos paransi leijan ohjaustuntumaa selkeästi, mutta tavalla mikä ei heikentänyt leijaa.

Nyt uusi V7 2024 malli tuo aivan uuden ulkoasun tuttuun ja jälleen eteenpäin menneeseen klassikkoon!

Muutoksia uudessa mallissa

  • Suurempi projisoitu pinta-ala joka parantaa leijan alavääntöä (eli kevyen kelin suorituskykyä)
  • Uudistettu siiven kärkien muotoilu joka keventää leijan kääntämistä
  • Uusittu purjeen leikkaus joka jakaa voiman tasaisesti koko leijan alalle
  • Pienemmät ”bridle reflectorit” eli palaset jotka ohjaavat harukset pois siivenkärjistä.

Tutustu uuteen RS:sään lisää Eleveightin omilla sivuilla

Yllä esittely vuoden 2020 RS leijasta. Yleiset kuvaukset pitävät silti erittäin hyvin paikkaansa

2019 mallin ja Teijinin kanssa kehitetyn X4 materiaalin kanssa RS teki aimoharppauksen eteenpäin. Tämän jälkeen vuosi toisensa jälkeen RS on hioutunut yhdeksi maailman parhaaksi (ellei paras?) freeride leijaksi!WS:n edut eri ajotyyleissä

 

Katso alta RS:n esittelyvideoita vuosien varrelta!

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista