Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Eleveight CS Vary V4

320,00 

36% Off

Varasto loppu

Säädettävä Eleveight puomi karkuremmillä

SKU: ECP2047061
väri

Black

koko

47/55

Eleveight CS Vary puomi on miellyttävä turvallinen, säädettävä, helppokäyttöinen ja miellyttävä käsille.

Puomi on monella tapaa todella tärkeä osa lajia. Ensiksikin kaikki turvallisuuteen liittyvä on puomissa. Toiseksi jos puomi hiertää tai tuntuu huonolta pilaa se fiiliksen koko sessiosta. Allekirjoittaneelle Eleveight CS Vary jättää hyvin vähän korjattavaa.
Quickmatic hätälaukaisu tuo turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä
Näin kouluttajan näkökulmasta (ja jonkun joka on lajin parissa jo 13 vuotta pyörinyt) on chickenloop tärkein yksittäinen osa leijakalustoa. Jos se ei toimi tai se toimii huonosti voi tilanne äityä varsin pahaksi. Tässä asiassa Eleveight on ottanut homman hyvin vakavasti. Chickenloop aukeaa helposti ja mikä tärkeintä se aukeaa ilman mitään vetoa naruissa joka mahdollistaa hätälaukaisun ennakoivasti. Hätälaukaisun jälkeen leija jää yhden narun varaan ollen täten täysin tehoton.

Kasatessa Quickmatic näyttää parhaat puolensa. Työnnät vain lenkin chickenloopin sisään ja kun sieltä kuuluu “click” on pakka kasassa. Eli enää ei tarvitse pitää kupua auki ja samalla sormella kääntää sisällä olevia metalliosia oikeaan asentoon.

Pienenä yksityiskohtana Eleveight on lisännyt toiseen etunaruun stopper kuulan. Kun joudut tilanteeseen missä sinun tulee tehdä self rescue ei tarvitse miettiä onko yksi naru tarpeeksi paljon lyhyempi. Kunhan puomi on stopperkuulalla voit alkaa niputtamaan naruja.
Säädä puomi haluamaasi leveyteen
Yksi CS Vary puomin mukavista ominaisuuksista on leveyden säätö. L koon puomi on 55cm tai 47cm leveä ja S koko 50cm tai 42cm. Tämän myötä voit leijakoosta tai fiiliksestä riippuen trimmata puomin siihen leveyteen minkä haluat. Säätömekanismi on rakennettu siten, että sitä ei periaatteessa voi rikkoa.
Puomin mukana micro leash
About 90% harrastajista ei vedä unhook temppuja jolloin pitkä leash on vain tiellä. Tästä syystä Eleveight CS vary puomi toimitetaan kätevän lyhyellä micro leashilla jonka voit kiinnittää eteen ja se ei roiku polvissa. Tietysti jos unhook on sinun juttu saat meiltä hyvin edullisesti pidemmän leashin 😉
Markkinoiden laadukkaimmat Liros narut
Eleveight käyttää puomissa Saksalaisen Liroksen (https://www.liros.com/) valmistamia naruja jotka ovat kiistämättä markkinoiden parasta laatua ja Liros on laajasti käytetty valmistaja todella monella alalla missä narujen laatu on elintärkeää!”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top