Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Eleveight Evolve Wingboard

1.145,00 1.249,00 

11% Off

Carbon CVC rakenteella tehty erittäin laadukas wingfoil lauta

SKU: EWINGV
Koko

4´10(55l), 5´0(72l), 5´2(90l), 5´8(125l)

Eleveight Evolve on laadukas hiilikuitulauta hyvin järkevällä hinnalla

Eleveight on tullut Suomessa hyvin tutuksi leijasurffin lisäksi wingfoil puolella upean puomillisen WFS siiven myötä. Näiden lisäksi Eleveightillä on todella kova osaaminen myös lautojen puolella joka leijasurffissa onkin tullut hyvin tunnetuksi.

Evolve on lauta josta löytyy malli lajin aloittamiseen, mutta ominaisuuksia jotka soveltuvat hyvin osaaville harrastajille!

Laudassa on pyritty jakamaan tilavuus (eli litrat) sillä tavalla, että lauta liukuu helposti, nousee foilin varaan vaivattomasti ja tarjoaa hyvää tasapainoa ajettaessa. Malliston kaksi isompaa kokoa (5´2 – 90litraa & 5´8 – 125 litraa) on suunniteltu lajin aloittaminen ja leppoinen freeride mielessä. Kun taas pienemmät koot (4´10 – 56 litraa & 5´0 – 72 litraa) on optimoitu tarjoamaan dynaamista ja leikkisää ajotuntumaa joka sopii erityisen hyvin aaltoajoon ja napakkaan freerideen.

Laudan on rakennettu keveän EPS ytimen ympärille sandwich rakenteella. Kansi ja pohja on pinnoitettu hiilikuidulla tuomaan lautaan kestävyyttä ja keveyttä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top