Eleveight FS V6

500,00 650,00 

66% Off

FS = Freestyle Series jossa todella paljon suorituskykyä ilman C-leijan “raakuutta”. Sopii todella moneen ajoon!
Super erä, Euroopan parhaat hinnat!

SKU: e8-fsv6
Koko

,

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

FS tarjoaa todella kovaa suorituskykyä, mutta hallittavasti

Eleveight FS:n kolmas versio palkittiin vuoden parhaaksi freestyle leijaksi ja on jatkanut siitä kehittymistä. Nyt V6 kokee yhden isoimmista muutoksista kun haruksista on jätetty rissat kokonaan pois.

Englanniksi tekisi mieli sanoa “precision tool” koska niin tarkasti FS ohjautuu kun sitä käskytät! FS tarjoaa todella napakkaa suorituskykyä ja tämä tulee erittäin hyvin esille kun saat koukkuloikassa ajoituksen osumaan kohdilleen. Silloin meinaan lähdetään ja suoraan ylös! Ja kun mennään suoraan ylös silloin mennään korkealle. Tästä pienenä esimerkkinä Enzon tekemä Suomen ennätys 20,6m (mitattu WOO:lla). Silti vaikka FS lähtee todella räjähtävästi ylös tulee se silti varsin leppoisasti alas. Unhookissa FS:n poppi on napakka ja leija antaa hyvästi släkkiä ilmassa. Toki ei ole mikään yllätys, että tämä leija on erinomainen unhook freestylessä ja kiteloopeissa.
Kenelle FS oikein sopii?
Periaatteessa voin helposti suositella FS:ssää vaikka aloittelevalle sen helppouden ja vakauden puolesta. FS on kuitenkin parhaimmillaan kuskeilla jotka hakevat napakkaa suorituskykyä olipa kyseessä unhook, kiteloopit tai räväkkä freestyle.

Toisena osiona FS:n kanssa ovat juuri ne jotka eivät hypi ollenkaan, mutta haluavat leijan jossa on todella sporttinen fiilis ilman 100% C-leijojen kapeaa kelialuetta. Tätä kun lennätät saat siitä todella paljon irti ja normiajosta voi taas tulla paljon siistimpää :)
Isossa koossa FS on myös erittäin suositeltu keveille kuskeille. Kun verrataan RS:ssään on FS paljon vähemmän härkämäinen. Tällöin keveät kuskit hallitsevat FS:n erittäin hyvin vaikka keli hieman nousisi. FS:n teho tulee vasta kun sitä käskee eikä siinä ole pohjalla laisinkaan härkämäistä vääntöä.

Aloittelijoiden kohdalla suosittelemme FS:ssää niille joilla kiinnostus lajia kohtaan on juuri räväkämmässä ajossa. FS ei ole missään nimessä liian haastava, mutta tulee jatkossa tarjoamaan suorituskykyä vaikka kuin kovaan tykitykseen.

Mihin 14m koko sopii parhaiten?

14m on ehkä monipuolisin koko FS leijasta

  • Aloittevat saa 14m FS:stä hyvän pelin alkuun. Vaikka FS on teknisempi kuin RS ei se ole missään nimessä liian vaikea. 14m FS sopii aloittelevalle joka haluaa jatkossa lajilta hieman napakampaa ajotuntumaa
  • FS 14m on myös loistava lighwind leija keveille kuskeille. Koska FS ei pidä sisällään “härkämäisyyttä” pysyy se keveillä kuskeilla hallittavan paljon pidemmälle kelin noustessa
  • Unhookin parissa oleville ja siitä kiinnostuneille 14m FS on täydellinen! Keli missä 14m leijalla mennään on hyvin miellyttävä unhook koko koska tällöin keli on yleensä tasainen eikä vedessä ole pahemmin choppia
  • Hieman jopa yllättävää, mutta FS ei ole yhtään hassumpi boostausleija varsinkaan isossa koossa. Leija nyppäisee oikein terävästi ylös varsinkin kun ajoitus osuu kohdalleen :)

Alla video missä Eerikin kanssa käymme läpi mm. miten FS toimii aloitavalle. Sen alapuolella esittely vanhemmasta FS mallista, mutta perus kuvaukset leijan tyylistä pätevät edelleen.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista