Eleveight Process V6 (sisältää 45 mm evät)

349,00 

30% Off

Varastossa

Eleveight Process V6 on korkean suorituskyvyn freeride twintip-lauta, joka on suunniteltu tarjoamaan hallittavuutta ja mukavuutta kaikissa nopeuksissa ja olosuhteissa, tehden siitä ihanteellisen vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kitesurffaajille.

SKU: e8-processv6
Koko

135cm, 144cm

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Osta laudan mukana Eleveight Airgo siteet alennettuun hintaan

Eleveight Airgo siteet + kahva

Eleveight AirGo siteet tuovat todella hyvän tuntuman leijasurffiin

Ominaisuudet:

  • Flex: High-performance freeride twintip with game-changing flex.
  • Rails: Parabolic (PRS) rails with ABS material for enhanced grip and upwind ability.
  • Wood Core: New Fly 3D Paulownia wood core reinforced with a carbon stringer ensures smooth landings and superior carving.
  • Channels: Progressive channel design provides exceptional control at high speeds.
  • Accessories: Equipped with Airgo3 pads and straps and 45mm G10 fins.
  • Design Innovations: New ABS rail material with higher impact resistance and updated graphics for a fresher look.

Saatavilla: 135cm ja 144cm

Yleiskatsaus: Eleveight Process V6 tarjoaa erinomaista suorituskykyä freeride-ajoon vaativissakin olosuhteissa. Tämä suosittu lauta tarjoaa erinomaista pitoa kovissa tuulissa, kevyissä tuulissa ja tasoittaa myös pahimmat chopit. Dynaaminen ajettava Process tekee kaikista olosuhteista hauskoja ja on lauta, josta et kasva ulos.

Arvostelun Tiivistelmä: Kiteworld Magazinen mukaan Eleveight Process V6 on lauta, joka antaa hyvän suorituskyvyn ilman teknistä taitoa. Lauta on erittäin helppokäyttöinen, ja sen vakaata pitoa ilman aggressiivisuutta arvostetaan, erityisesti freeride-suorituskyvyssä, joka sopii kaikille riippumatta kokemuksesta. Lauta on rakennettu kestävällä lumilautarakenteella ja on kevyt, mikä auttaa aikaiseen liukumiseen ja tekee maalaskuista pehmeitä. Arvostelussa kehutaan myös Eleveight Airgo pehmusteita, jotka tarjoavat loistavan pidon ja mukavuuden.

Lue koko arvostelu: Kiteworld Magazine

Kenelle se sopii: Process V6 on erinomainen valinta edistyneille ajajalle, jotka nauttivat freeridesta missä tahansa olosuhteissa. Se tarjoaa suorituskykyä, joka vetää vertoja ammattilaislautoihin, mutta on suunniteltu kaikille tasoille, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneille kitesurffaajille.

Tämä yhdistelmä kestävyydestä, suorituskyvystä ja ympäristöystävällisyydestä tekee Eleveight Process V6:sta ihanteellisen laudan niille, jotka haluavat parantaa taitojaan ja nauttia joka session aikana.

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista