Eleveight WFS V5 puomillinen wing

929,00 999,00 

Eleveight WFS V5 -siipi tarjoaa huippuluokan suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä kaikille taitotasoille ja olosuhteisiin. Täyshiilikuituinen CS Wing Bar

SKU: e8-wfs-v5
Koko

3m, 4m, 5m, 6m

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Huippuluokan suorituskykyä kaikille tasoille

Eleveight WFS V5 -siipi tuo mukanaan uutta teknologiaa ja huippuluokan suorituskykyä wingfoilaajille, jotka haluavat viedä harrastuksensa uudelle tasolle. Tämä siipi on suunniteltu erityisesti tarjoamaan täydellistä tasapainoa, vakautta ja helppoa käsittelyä kaikissa tuuliolosuhteissa.


Miksi valita Eleveight WFS V5?

  • Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys: Eleveight WFS V5 sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille. Se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn freeride- ja freestyle-ajossa, mahdollistaen huippuluokan temput ja pitkät aaltoajot.
  • Innovatiivinen muotoilu: Siiven optimoitu rakenne parantaa ohjattavuutta ja vakautta, tehden siitä helpon käsitellä myös haastavissa olosuhteissa.
  • Kestävyys: WFS V5 on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät kulutusta ja tarjoavat pitkäikäistä suorituskykyä.

Uusi täyshiilikuituinen CS Bar

  • Aerodynaaminen tasapaino: Uusi täyshiilikuituinen CS Wing Bar on huomattavasti kevyempi, mikä parantaa aerodynaamista tasapainoa ja vähentää väsymystä.
  • Luonteva käsittely: Ergonominen ovaalin muotoinen CS Bar ja uudelleen muotoiltu EVA-grippi tarjoavat paremman vääntömomentin hallinnan ja suoran tuntuman siiven käsittelyyn.
  • Helppo ja intuitiivinen: CS Wing Bar mahdollistaa luonnollisen käsittelyn ja intuitiivisen käsien asettelun, mikä parantaa vakautta ja vähentää väsymystä.

Kenelle se sopii?

Eleveight WFS V5 sopii kaikille taitotasoille, erilaisiin lajeihin ja kaikkiin olosuhteisiin. Se on vakaa, kestävä ja erittäin kevyt, mikä mahdollistaa helpon ylä- ja alatuulen driftaamisen. Voit harjoitella uusia freestyle-temppuja tai ajaa aaltoja häiriöttä yksin tai jopa ilman käsiä, nauttien täysillä surffauksen tunteesta.


Tekniset Ominaisuudet

SKU Koko (m²) Paino (kg) Span (m) Center (m) PSI
EWING2502 2 1.94 2.15 1.2 8.5
EWING2503 3 2.13 2.5 1.4 8.5
EWING2504 4 2.43 2.9 1.62 8
EWING2505 5 2.76 3.3 1.82 7
EWING2506 6 2.95 3.52 2.02 7

Suoritusominaisuudet

  • Performance freeride wing: Soveltuu kaikille tasoille ja olosuhteille.
  • Kevyt ja kestävä: Täyshiilikuituinen CS Wing Bar parantaa aerodynaamista tasapainoa.
  • Helppo käsiteltävyys: Intuitiivinen käsien asettelu vähentää väsymystä.
  • Luonteva ja tarkka tuntuma: Siipi on jäykkä ja kevyt, mikä mahdollistaa helpon driftaamisen ja tehokkaan voimantuoton.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista