Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Eleveight WS V6 11m

945,00 

39% Off

Varasto loppu

Paras leija ikinä

SKU: WSV6
koko

11m

WS = Wave Series ja kuten nimi sanoo on tämä leija tehty aaltoajoon ja siinä se toimittaa ja isosti!

Myös Eleveight WS on päässyt kuudenteen versioon ja vuosi vuodelta se on kasvattanut suosiotaan Suomessa. Syinä tähän ovat toki strapless ja hydrofoil kuskien määrän kasvu ja se, että WS on eittämättä yksi markkinoiden parhaista aaltoleijoista.

Yllä esittely vuoden 2020 WS leijasta. Yleiset kuvaukset pitävät silti erittäin hyvin paikkaansa

Eli WS on todellakin leija joka lisää luottamusta ja mahdollistaa todella hyvin aaltoajon koska tämän leijan kanssa voit todellakin keskittyä juuri siihen aaltoajoon eikä sinun tarvitse murehtia mitä leija tekee milloinkin.
WS:n edut eri ajotyyleissä

Strapless kitesurf

Kuten aikaisemmin mainittu on tämä se mihin leija on tehty. Tehontuotto käännöksissä on maltillista, käännökset ovat silti ripeitä ja drift on erittäin hyvä. Tämän leijan voi käyttössä unohtaa ajaessa aaltoa

Hydrofoil

Foililla ajaessa WS on todella hyvä valinta varsinkin vähän pienemmässä koossa (8m – 5m) koska juuri foililla on leijan iso etu se, että esim. downloop käännöksessä se ei tuota tempaisevaa voimaa. Samaten kun lähdet foililla ajamaan myötätuuleen tulee WS upeasti mukana

Freeride

Vaikka olet etsimässä leijaa vain freerideen on WS monelle se oikea valinta. Monet kuskit haluavat juuri kovaan keliin sellaista leijaa joka ei ole liian tehokas ja se taas olisi anteeksi antava. Näissä kohdissa WS toimii hyvin! Se pehmentää puuskaisen kelin rytkettä jolloin nekään myräkät eivät enää “säikäytä” pois vesiltä. Freeridekuski luonnollisesti nauttii myös leijan vaivattomasta relaunchista.

WS v6, mitä uutta?

WS v6 koki ison muutoksen missä haruksista jätettiin rissat pois. Tämä teki leijasta todella terävästi reagoivan ja herkästi ohjattavan

DESIGN Vision

The WS is your ticket to the green room with outstanding performance that allows you to catch waves with ease. Accessible and fun, the WS automatically switches to auto-pilot just as soon as you drop in, then drifts unobtrusively down the line.

Version 6 of our dedicated surf kite has revised wingtips that allow for faster more precise turns without the need for force. The new pulley-less bridles give a more direct turning impulse with immediate bar feedback and less travel.

Lue lisää Eleveight WS V6 leijasta valmistajan sivuilta

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top