Eleveight WS V7 12m supertarjous!

899,00 

45% Off

Aaltoleija joka sopii erityisesti Suomessa todella moneen.

Nyt 12m WS v7 maailman parhaalla tarjoushinnalla!

SKU: e8-wsv7
Väri

Valkoinen, Tumma

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Eleveight WS: Aaltokuskin ystävä, mutta myös muiden, monien muiden :)

Eleveight WS ei ole vain aaltoleija; se on huippu valinta niin aloittelijalle kuin kokeneellekin kuskille. Vuodesta toiseen WS on ollut monen suomalaisen kitettäjän valinta, ja se ei ole sattumaa.

Aaltokuskit: Miksi valita WS? Aloitetaan itsestäänselvyydestä: aaltokuskit rakastavat WS:ää. Miksi?

  • Driftauskyvykkyys: Kun pääset aallolle, haluat leijasi seuraavan sinua, vaikka narut menisivätkin löysälle. WS on yksi markkinoiden parhaiten driftaavista aaltoleijoista.
  • Nopeat mutta hallitut käännökset: Strapless-laudalla ajaessasi haluat leijan, joka reagoi nopeasti, mutta antaa hallittua tehoa. WS:n tehontuotto on ennakoitavaa ja se looppaa nopeasti. WS ei ”nyppäise” loopeissa tai käännöksissä.
  • Helppo relaunch: Kun leija tippuu aallon eteen on kiire. Jos seuraava aalto kerkeää leijaasi voi tilanne muuttua hyvin rouheaksi. WS nousee vedestä nopeasti ja vaivattomasti.

Freeride ja aloittelijat: WS on teidänkin valintanne Vaikka WS on suunniteltu aaltokuskeille, sen ominaisuudet palvelevat myös freeride-kuskeja ja aloittelijoita:

  • Vapaus liikkua: Driftauskyvykkyys ei ole vain aaltokuskeille. WS antaa vapauden liikkua vesillä ja lumella ilman, että sinun tarvitsee liikaa keskittyä siihen missä leija milloinkin on.
  • Miellyttävä tehontuotto: WS:n voima on hallittua, joten se sopii erinomaisesti myös aloittelijoille. Se ei revi liian voimakkaasti, mutta silti siinä on potkua, kun sitä tarvitset.
  • Helppo relaunch: Olit sitten vesillä tai lumella, WS nousee vaivattomasti takaisin taivaalle.

Hydrofoil: WS drifaa, mutta ei revi. Foilikuskien vaatimukset mukailevat vahvasti aaltokuskien mieltymyksiä

  • Driftauskyvykkyys: Hydrofoil mahdollistaa aivan eri ajosuunnat ja kelit kuin twintip ja laikkari. Yleensä keveässä kelissä haastavinta on tulla myötätuuleen siten, että leija ei vain kippaa taivaalla ja tipu alas. Tässä WS:n loistava driftaus pääsee todellakin oikeuksiinsa!
  • Nopeat mutta hallitut käännökset: Kuten strapless laudalla, et myöskään foililla halua, että käännökset ovat nykäiseviä tai, että niissä on liikaa voimaa takana.

Lue iKsurfmagin arvostelu WS v7 leijasta

Alla muutama vuosi sitten kuvaamamme esittely WS leijasta. Moni asia pitää vielä vahvasti paikkaansa :)

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista