Eleveight XS v3

750,00 1.749,00 

59% Off

Eleveight XS v3 edustaa Extreme Series -sarjaa ja on suunniteltu monipuoliseen käyttöön. Nyt saatavilla tarjouksessa minkämoista ei muualta maailmasta löydy

SKU: e8-xsv3

Eleveight XS v3: Big Airin mestari, mutta myös paljon muuta

Eleveight XS v3, joka edustaa Extreme Series -sarjaa, on suunniteltu erityisesti big air -harrastajille, mutta se ei jätä kylmäksi muitakaan kuskeja.

Big Air: Korkealle ja turvallisesti

XS v3 on big airin ystävien unelma. Sen korkea AR ja viisi strutsia yhdistettynä Peter Stiewen suunnitteluosaamiseen takaavat huippusuorituskyvyn:

  • Voimakas nousu ja hallittu lasku: XS v3 nykäisee kuskin napakasti ylös ja liitäen takaisin alas. Erityisesti 12m ja 14m kokoiset XS v3 leijat ovat täydellisiä uusien temppujen harjoitteluun. Ne antavat riittävästi aikaa ilmassa ja varmistavat pehmeät alastulot, vaikka down- ja heliloopit eivät vielä olekkaan täysin hallussa.

Freeridekuski: XS v3 voi olla myös sinun valintasi

Vaikka XS v3 on big air -spesialisti, se on myös erinomainen freeride-leija:

  • Tehoa ja hallittavuutta: XS v3 on voimakas leija, mutta sen ensimmäisen version härkämäisyyttä on saatu merkittävästi hillittyä. Tuloksena on tehokas, mutta hallittava leija.
  • Turvallisuus ja helppo relaunch: XS v3 on suunniteltu turvallisuus edellä. Jos leija sattuu tippumaan veteen, sen saa vaivattomasti takaisin taivaalle.
  • Ihanteellinen suuremmille kuskeille: Painavammat kuskit (noin 85kg ja ylöspäin) arvostavat XS v3:n tehokkuutta. Voimakkaampi leija auttaa lajin oppimisessa, sillä sitä ei tarvitse ohjata yhtä voimakkaasti saadakseen riittävästi tehoa.

Lue iksurfmagin esittely leijasta

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista