Fanatic Aero High Aspect 3.0

Alkuperäinen hinta oli: 1.429,00 €.Nykyinen hinta on: 899,00 €.

37% Off

Laadukas hydrofoil wingfoiliin joka sopii aloittavasta kokeneeseen

SKU: 13210-3544-2000/300
Koko

2000/300

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Fanatic Aero HA 2000 Hydrofoil – Täydellinen Valinta Aloittelijoille ja Pidemmälle Kehittyneille

Helppo ja Vakaa Ensimmäinen Hydrofoil

Fanatic Aero HA 2000 on suunniteltu erityisesti wingfoiling-aloittelijoille. Tämä hydrofoil tarjoaa pehmeää ja ennakoitavaa nostetta, mikä tekee ensimmäisistä foiling-kokemuksista miellyttäviä ja turvallisia. Sen erittäin jäykkä alumiinimasto (joka on yksi markkinoiden keveimmistä alumiinimastoista) ja fuselage takaavat vakauden ja luotettavuuden, jotka ovat kriittisiä oppimisprosessin aikana​ (Foiling Magazine)​​ (seabreeze.com.au)​.

Suorituskyky ja Laajennettavuus

Vaikka Fanatic Aero HA 2000 on täydellinen valinta aloittelijoille, se tarjoaa myös runsaasti suorituskykyä ja laajennettavuutta kokeneemmille käyttäjille. Foili pysyy hyvin hallittavana kaikissa nopeuksissa, eikä yritä nousta hallitsemattomasti pintaan vaikka vauhti kasvaa. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon pitkälle tulevaisuuteen, sillä se mahdollistaa taitojen kehittymisen ja uusien haasteiden kokeilemisen samanaikaisesti​ (Foiling Magazine)​​

High Aspect -etusiipi

Fanatic Aero HA 2000

High Aspect -etusiipi tarjoaa erinomaista liukua ja pumpattavuutta, mikä tekee siitä hyvän valinnan myös kehittyneemmille harrastajille. High Aspect -siipi mahdollistaa tehokkaan liu’un ja pumppaamisen, mikä on erityisen tärkeää kevyissä tuulissa ja pitkissä sessioissa. Kun tekniikkasi kehittyy, tästä foilista saa entistä enemmän irti, mikä tekee siitä monipuolisen ja pitkäikäisen kumppanin foilaamiseen​.

Tekninen Yhteensopivuus

Fanaticin foili on yhteensopiva muiden Fanaticin ja tulevien Duotonen foilien kanssa, mikä tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden päivittää ja mukauttaa foiliaan taitojen kehittyessä. Tämä yhteensopivuus tekee siitä pitkäikäisen ja monipuolisen investoinnin​.

Speksit

  • Etusiiven koko: 2000 cm²
  • Stabilisaattorin koko: 300 cm²
  • Etusiiven kärkiväli: 110 cm
  • Maston pituus: 90 cm
  • Fuselagen pituus: 78 cm

Yhteenveto

Fanatic Aero HA 2000 tarjoaa loistavan yhdistelmän helppokäyttöisyyttä, vakautta ja suorituskykyä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan aloittelijoille. Sen monipuolisuus ja mahdollisuus laajentaa ja päivittää foilia varmistavat, että se palvelee käyttäjiä pitkään, riippumatta taitotasosta. Tämä hydrofoil auttaa sinua nauttimaan wingfoilingista alusta alkaen ja tukee taitojesi kehittämistä pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää ja tutustu käyttäjäarvosteluihin The Foiling Magazinesta ja Seabreeze.au-sivustolta.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista