Flysurfer Soul2 suljettu patjaleija

1.599,00 2.599,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Soul 2 on ehkä yksi monipuolisimmista suljetuista patjaleijoista. Helppo, mutta silti erittäin suorituskykyinen! Tällä opit ja kehityt!

SKU: FKSL2
Koko

6m, 8m, 10m, 12m, 15m, 18m, 21m

FLysurfer Soul2 patjaleija

Flysurfer Soul2 on suunniteltu tarjoamaan leijalautailijoille huippuluokan suorituskykyä ja monipuolisuutta. Tämä suljettu patjaleija yhdistää helpon ilmaan noston, erinomaisen hallinnan ja vaikuttavan hyppykyvyn, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin harrastajille. Soul2 on kehitetty tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä kaikissa olosuhteissa.

Flysurfer Soul2 ominaisuudet:

  • Monikäyttöisyys: Sopii kaikille leijalautailijoille, riippumatta taidoista ja käyttötarkoituksesta.
  • Urheilullinen tunne: Vaikka kyseessä on freerideleija, on Soul silti erittäin suorituskykyinen ja esim. hyppimisessä sillä on todella paljon annettavaa
  • Erinomainen vakaus: Tarjoaa erinomaisen vakauden ja hallinnan kaikissa olosuhteissa.
  • Koot: Saatavilla useissa eri ko’oissa: 6 / 8 / 10 / 12 / 15 / 18 / 21.

Suositeltu puomi:

Suosittelemme käyttämään Flysurfer Soul2 leijan kanssa Kiteattitude Scandinavian edition puomia, joka tarjoaa optimaalisen hallinnan ja mukavuuden.

Poiketen valmistajan sousituksista, Lappis suosittelee patjaleijoissa käytettäväksi helpommin leveämpää puomia. 60cm puomi on erittäin hyvä valinta jo 12m Soul leijalle

Lisätietoja ja arvostelut:

Kenelle Sopii:

Flysurfer Soul2 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät monipuolista ja suorituskykyistä leijaa. Sen helppo käynnistys ja vaikuttava hyppykyky tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin rentoon leijalautailuun kuin aktiiviseen hydrofoilaukseen.

Lisää videoita ja arvosteluja:

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista