GA Poison 3,5m (käytetty)

250,00 

Varasto loppu

Erittäin vähän käytetty GA Poison 3,5m Wingi

SKU: used-gstpois35
Koko

3, 5m

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Käytetty GA Poison 3,5m Wingfoil Wing

Tuotekuvaus:

Käytetty GA Poison 3,5m kahvoilla varustettu wingfoil wing on suunniteltu tarjoamaan hyvää suorituskykyä ja monipuolisuutta wingfoilaukseen. Tämä kompakti koko yhdistettynä GA:n laatuun tekee siitä hyvän valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille, jotka etsivät laadukasta, mutta edullista wingiä kovempaan keliin. .

Ominaisuudet:

  • Monipuolinen Käyttö: Sopii erinomaisesti kaikenlaisiin olosuhteisiin ja kaikentasoisille harrastajille.

Arvostelu:

GA Poison on saanut kiitosta sen monipuolisuudesta ja suorituskyvystä. Wingi on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista kontrollia ja voimantuottoa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin freerideen, aaltoihin kuin freestyleenkin. Käyttäjät ovat erityisesti arvostaneet sen keveyttä ja helppoa käsittelyä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan wingfoilauksen kaikkiin muotoihin.

Lappikselta ostat käytetyt turvallisesti!

Vaikka käytetyillä varusteilla ei ole varsinaista takuuta, tulee niiden silti olla toimivia. Kun saat tuotteen, pyydämme, että tarkistat tuotteen kunnon ennen käyttöä. Jos havaitset siinä jotain mikä ei mielestäsi sen hintaiseen/ikäiseen tuotteeseen kuulu, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme kyllä!

Tutustu tarkemmin arvosteluun

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista