Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GIN Marabou 2

999,00 1.295,00 

18% Off

Erittäin helppo, erittäin vakaa, mutta silti suorituskykyinen hybrid single skin leija.

SKU: Marabou-2
Koko

4m, 6m, 8m, 10m, 12m

GIN Marabou 2 on markkinoiden kehittynein single skin leija

Marabou on ns. Hybrid single skin leija joka yhdistää single skin leijan sekä suljetun patjaleijan ominaisuuksia yhteen. Marabou on päässyt toiseen versioon ja nyt voimme sanoa, että leija TOIMII! Vakaus, helppous ja lento-ominaisuudet ovat ehdottomasti parasta mitä olemme missään single skin leijassa kokenut. Ja mikä tietysti erottaa tämän massasta on sen soveltuvuus myös kesäkäyttöön!

Harri kävi leijan julkaisun aikaan Ranskassa ja otti haastatteluun Simon Leprévostin GIN:ltä ja kyseli hieman tarkemmin mistä Maraboussa on kyse

Single skineissä on paljon tehoa, mutta kuinka Marabou?

Marabou ei eroa tässä mitenkään ja itseasiassa se tarjoaa jopa tehokkaamman leijan verrattuna perinteisiin single skin leijoihin. Talvella ajoimme Gin Marabou 10m ja GIN Shaman 12m leijoja ristiin ja huomasimme, että Maraboussa on enemmän voimaa, se kääntyy nopeampaa ja on vakaampi (ja tämä on paljon sanottu koska Shaman on erittäin vakaa).

Talvella Marabou lentää hyvin hyvin keveissä tuulissa. 2-3ms riittää mukavasti ellei jopa hieman alle. Leijan profiili tekee siitä hyvin tehokkaan ja leija ei helpolla taivaalta tipahda reikäisessäkään tuulessa.

Kesäpuolella Ranskan testireissu teki selväksi, että vetoja on. Twintipillä ajaessa (95kg kuski) pääsi hyppimään 10m Maraboulla samassa kelissä missä keveämmät kuskit ajoivat 14m pumpattavilla ihan hyvin (mutta ei hyppytehoilla)

Kesällä se missä Marabou erityisesti loistaa on hydrofoil ja tämän kanssa kevyt keli sai juuri uuden merkityksen. Samaisella Ranskan reissulla pääsi tämänkin osalta kokemaan aika silmiä avaavan setin. Kun muut vesillä olleet hydrofoilkuskit pystyivät vielä omilla pumpattavilla leijoilla ajamaan oli 10m Marabou napsun ylitehoinen. Siinä vaiheessa kun kaikki pumpattavat tipahtivat taivaalta oli Marabou 10m 95kg kuskille juuri oikean kokoinen. Ja varsinkin hydrofoililla Maraboun etu on siinä, että kelin pitää mennä todella keveäksi, että leija tippuu tahtomatta taivaalta.

Entä sitten kesällä relaunch? Jos tämän tiputtaa niin kuinka käy?

Tämän osalta laitoimme tiimikuski Mikael ”Mikki” Hyryläisen testaamaan, että lähteekö se vedestä jos se sinne tipahtaa. Alla video tästä testauksesta

4-naruinen leija

GIN Marabou on 4-naruinen ja siihen käy periaatteessa mikä tahansa tasapitkillä naruilla varustettu puomi. Kauttamme tähän suosittelemme joko Eleveight CS Vary, Kiteattituden Carbon Ultra tai Kiteattitude Totem vario puomia.

Katso valikoimamme 4-naruiset puomit

Katso tietoja myös valmistajan sivuilta

Alla vielä muutamia videoita leijasta

GIN Marabou 10m hydrofoilille 5-7 solmun tuulessa (2,5m/s- 3m/s)

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top