Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

GIN shaman 3.1 (uusittu materiaali)

559,00 975,00 

12% Off

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Markkinoiden laadukkain single skin patjaleija. Nyt uudella keveämmällä ja kosteutta hylkivällä materiaalilla.

SKU: VOHO18160-1
koko

4m, 6m, 9m, 12m

Koe vapaus ja innovaatio GIN Shaman 3.1:n avulla

Single skin leija, miksi ja mihin? Single skin leijat, kuten GIN Shaman 3.1, ovat ihanteellisia tunturi- ja talvikiteen harrastajille. Niiden kevyt rakenne mahdollistaa lentämisen äärettömän keveässä tuulessa, ja ne ovat hyvin hallittavissa myös kovissa, repivissä tunturituulissa. Tämä leija pakkautuu erittäin pieneen tilaan, tehden siitä täydellisen valinnan retkille, joissa jokainen kilo ja varusteiden koko merkitsee. Voimakkuutensa ansiosta Shaman 3.1 on suosittu valinta myös hydrofoil-kuskien keskuudessa, vaikkakin tässä GIN Marabou 2 on suositeltavempi malli

Henkilökohtainen kokemus Harri Rautavalta, Lappiksen yrittäjältä: “Singleskin leijat, kuten GIN Shaman ja GIN Marabou, avaavat leijahiihdon aivan uudella tavalla. Olen itse kokenut näiden kanssa uskomattomia hetkiä tunturissa. Ne pakkautuvat niin pieneen tilaan, että ne tulee otettua mukaan vaikka ei olisi ihan varma tuleeko tarvetta. Niiden valtava kelialue mahdollistaa liikkumisen lähes missä tahansa tuuliolosuhteissa. Olen itse kokenut, kuinka Shaman pysyy taivaalla käytännössä heti kun tuuli on läsnä, avaten uusia paikkoja ja mahdollisuuksia seikkailuun. Tämä kasvattaa itseluottamusta ja rohkaisee kokeilemaan uusia reittejä tunturissa. Viime vuonna koin näiden kanssa aivan uusia seikkailuita, jotka ovat muuttaneet tapaani harrastaa leijahiihtoa. Shamanin vaivattomuus on myös vertaansa vailla – se pakataan nopeammin kuin splitboardin muuntaminen suksista laudaksi.”

29 Solua edestä taakse Shaman 3.1 erottuu markkinoilla 29 solun rakenteellaan edestä taakse. Tämä rakenne tekee leijasta vakaamman ja parantaa sen suorituskykyä, verrattuna muihin single skin leijoihin, joissa soluja on vähemmän tai ne on yhdistetty.

4 Suljettua solua päissä Shamanin ainutlaatuisuus korostuu myös siiven kärjissä olevilla neljällä suljetulla solulla. Nämä solut vähentävät siiven räpätystä kovassa kelissä ja aggressiivisessa leijan käsittelyssä, toimien tehokkaina “värinän poistajina”.

Mikä puomi ja 4- vai 5-Naruinen? Shaman 3.1 lentää millä tahansa 4-naruisella puomilla, jossa on tasapitkät narut. Patjaleijan kanssa puomi, jossa on jarrukahva, helpottaa menemistä merkittävästi. Shamania voi myös lennättää 5-naruisella puomilla, mikä on suositeltavaa tietyissä tilanteissa. Vitosnaru auttaa leijan varmassa ja nopeassa laskemisessa kaikissa olosuhteissa.

GIN Shaman 3.1 leijakoot ja painot

GIN Shaman 3.1 on saatavilla neljässä eri koossa, jotta voit valita juuri sinulle sopivan leijan:

  • 4m Leija: Paino vain 790g
  • 6m Leija: Paino 1002g
  • 9m Leija: Paino 1370g
  • 12m Leija: Paino 1690g

Jokainen koko on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen yhdistelmä keveyttä ja suorituskykyä, riippumatta siitä, missä ja millaisissa olosuhteissa leijahiihtoa harrastat.

GIN Shaman 3.1 – Mitä eroa GIN Shaman 3.0 leijaan?

Uusi GIN Shaman 3.1 tuo mukanaan merkittäviä parannuksia verrattuna edeltäjäänsä, GIN Shaman 3.0:aan. Uuden version valmistuksessa on käytetty kevyempää materiaalia, joka on suunniteltu olemaan kosteutta hylkivä. Tämä tarkoittaa, että leija pysyy kevyenä ja suorituskykyisenä taivaalla myös vaihtelevissa olosuhteissa, kuten korkeassa ilmankosteudessa. Uusi materiaali ei ainoastaan paranna leijan suorituskykyä kevyissä tuuliolosuhteissa, vaan myös varmistaa, että leija säilyttää keveytensä ja hallittavuutensa, kun kosteus jäätyy sen pintaan.

Hakusanat: single skin leija, single skin kite, leijahiihto, patjaleija

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top