GIN shaman 3

559,00 689,00 

12% Off

Varasto loppu

Markkinoiden laadukkain single skin patjaleija

SKU: VOHO18160
koko

4m, 6m, 9m

Shaman 3

Shaman on yksi teknisimmistä ja viimeistellymmistä single skin patjaleijoista joka näkyy vakaudessa ja suorituskyvyssä

Single skin leija, miksi ja mihin?

Single skin leijat on alunperin (ja edelleen pääasiallisesti) suunniteltu tunturi ja talvikiteen. Ensiksikin leija lentää äärettömän keveässä tuulessa mitättömän painonsa vuoksi, mutta leija on hyvin hallittavissa myös kovissa repivissä tunturituulissa. Tämän lisäksi single skin leija pakkautuu todella pieneen tilaan ja onkin täten täydellinen kaveri kaikille niille retkille missä kilot ja varusteiden koko todellakin merkitsee. Hyvin tyypillisesti single skin leijat ovat myös varsin voimakkaita. Näillä pääset liikkeelle kokoisekseen keveässä tuulessa ja tämän myötä ne ovat löytäneet tiensä myös hydrofoil kuskien suosioon. Vesillä mennessä on tietysti hyvä muistaa, että näitä leijoja ei kannata veteen tiputtaa 😉

Toki tämän hehkuttelun myötä voisi luulla, että single skin on se ykköstykki joka paikkaan, mutta luonnollisesti keveän rakenteen myötä ei ominaisuudet, tuntuma ja suorituskyky ole samaa kuin suljetuissa patjoissa pumpattavista puhumattakaan. Single skin leijat tyypillisesti myös häviävät kohtuullisen paljon vastatuuleen nousukulmissa. Silti mikäli olet satunnaisesti järven/meren jäällä harrastava jonka katseet ovat tunturissa voi Shaman olla myös hyvä valinta ainoaksi leijamaliiksi!

GIN Shaman 3 leijan erot ja edut

29 solua edestä taakse

Siinä missä moni merkki on yksinkertaistanut single skin leijojen valmistusta vähentämällä solujen määrää tai yhdistämällä niitä, muodostuu Shaman 29:stä leading edgestä trailing edgeen jatkuvasta solusta. Tällä saadaan rakenne vakaammaksi ja suorituskykyä paremmaksi.

4 suljettua solua päissä

Toinen silmiin pistävä ero Shaman leijassa on siiven kärjissä olevat 4 suljettua solua. Nämä suljetut solut ovat vähentämässä siiven räpätystä kovassa kelissä ja agressiivisemmassa leijan käsittelyssä. Nämä toimivat “värinän poistajina”

Mikä puomi ja 4 vai 5 naruinen?

Shaman 3 lentää millä tahansa 4-naruisella puomilla missä on tasapitkät narut. Luonnollisesti patjaleijan kanssa mennessä puomi jossa on jarrukahva helpottaa menemistä merkittävästi.

Shamania on myös mahdollista lennättää 5-naruisella puomilla ja tietyissä tilanteissa tämän on suositeltavaa. Vitosnaru auttaa kun leija halutaan laskea varmasti ja missä tahansa tilanteessa. Tämä suputtaa leijan ja tuo sen nopeasti ja nätisti alas. 4-naruisella puomilla laskeminen ei ole valtaosassa ajasta ongelma takanaruilla pakittamalla, mutta vitosnaru tuo tähän vakautta.

Katso alta video kuinka helposti Shaman 3 leijan voi vaihtaa 5-naruisesta 4-naruiseen

Mikäli haluat tilata tämän leijan Kiteattituden 5-naruisella puomilla sinun tulee lisätä seuraavat kaksi tuotetta ostoskoriin

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top