GIN shaman 3

425,00 525,00 

27% Off

Varasto loppu

Markkinoiden laadukkain single skin patjaleija.

Shaman 3 loppuerä, todella edullisesti!

Haluatko puomin?

4-naruisena +279€

5-naruisena 325€

Carbon Ultra Scandinavian edition (5-naruinen) +495€

SKU: VOHO18160-1
Koko

4m, 6m

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Koe vapaus ja innovaatio GIN Shaman 3:n

Single skin leija, miksi ja mihin? Single skin leijat, kuten GIN Shaman 3, ovat ihanteellisia tunturi- ja talvikiteen harrastajille. Niiden kevyt rakenne mahdollistaa lentämisen äärettömän keveässä tuulessa, ja ne ovat hyvin hallittavissa myös kovissa, repivissä tunturituulissa. Tämä leija pakkautuu erittäin pieneen tilaan, tehden siitä täydellisen valinnan retkille, joissa jokainen kilo ja varusteiden koko merkitsee. Voimakkuutensa ansiosta Shaman 3.1 on suosittu valinta myös hydrofoil-kuskien keskuudessa, vaikkakin tässä GIN Marabou 2 on suositeltavempi malli

”Singleskin leijat, kuten GIN Shaman ja GIN Marabou, avaavat leijahiihdon aivan uudella tavalla. Olen itse kokenut näiden kanssa uskomattomia hetkiä tunturissa. Ne pakkautuvat niin pieneen tilaan, että ne tulee otettua mukaan vaikka ei olisi ihan varma tuleeko tarvetta. Niiden valtava kelialue mahdollistaa liikkumisen lähes missä tahansa tuuliolosuhteissa. Olen itse kokenut, kuinka Shaman pysyy taivaalla käytännössä heti kun tuuli on läsnä, avaten uusia paikkoja ja mahdollisuuksia seikkailuun. Tämä kasvattaa itseluottamusta ja rohkaisee kokeilemaan uusia reittejä tunturissa. Viime vuonna koin näiden kanssa aivan uusia seikkailuita, jotka ovat muuttaneet tapaani harrastaa leijahiihtoa. Shamanin vaivattomuus on myös vertaansa vailla – se pakataan nopeammin kuin splitboardin muuntaminen suksista laudaksi.”

Harri Rautava – Lappis

29 Solua edestä taakse Shaman 3.1 erottuu markkinoilla 29 solun rakenteellaan edestä taakse. Tämä rakenne tekee leijasta vakaamman ja parantaa sen suorituskykyä, verrattuna muihin single skin leijoihin, joissa soluja on vähemmän tai ne on yhdistetty.

4 Suljettua solua päissä Shamanin ainutlaatuisuus korostuu myös siiven kärjissä olevilla neljällä suljetulla solulla. Nämä solut vähentävät siiven räpätystä kovassa kelissä ja aggressiivisessa leijan käsittelyssä, toimien tehokkaina ”värinän poistajina”.

Mikä puomi ja 4- vai 5-Naruinen? Shaman 3.1 lentää millä tahansa 4-naruisella puomilla, jossa on tasapitkät narut. Patjaleijan kanssa puomi, jossa on jarrukahva, helpottaa menemistä merkittävästi. Shamania voi myös lennättää 5-naruisella puomilla, mikä on suositeltavaa tietyissä tilanteissa. Vitosnaru auttaa leijan varmassa ja nopeassa laskemisessa kaikissa olosuhteissa.

GIN Shaman 3 leijakoot ja painot

GIN Shaman 3.1 on saatavilla neljässä eri koossa, jotta voit valita juuri sinulle sopivan leijan:

  • 4m Leija: Paino vain 790g
  • 6m Leija: Paino 1002g

Jokainen koko on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen yhdistelmä keveyttä ja suorituskykyä, riippumatta siitä, missä ja millaisissa olosuhteissa leijahiihtoa harrastat.

Hakusanat: single skin leija, single skin kite, leijahiihto, patjaleija

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista