ION Arctic Mitten

55,00 

Lämmin ja hyvällä tuntumalla oleva neopreenikintas

SKU: 48230-4147
Koko

XS, M, L, XL

ION Arctic Gloves 2023

ION Arctic Gloves 2023 tarjoavat maksimaalisen lämmön ja tuntuman erityisesti wingfoil- ja purjelautailuharrastajille. Nämä hanskat ovat suunniteltu kylmiin vesiin, jolloin tarvitaan erityistä suojaa kovilta olosuhteilta. 5mm paksu neopreeni ulkopuolella takaa, että tuuli tai kylmä eivät pääse häiritsemään, ja hanskojen kämmenosa on valmistettu ohuemmasta materiaalista, mikä mahdollistaa hyvän otteen ja sen, että kädet eivät väsy niin helposti.

  • Pre_Curved: Esimuotoiltu jotta ote puomista on mahdollisimman luonnollinen
  • Klettverschluss: Tarranauha varmistaa hyvän istuvuuden.
  • Materiaalit: 80% Neopreeni, 20% Nylon.

ION Arctic Gloves ovat ihanteelliset niille, jotka eivät voi vastustaa kutsua vedestä, riippumatta olosuhteista. Ne on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat jatkaa harrastustaan myös jäätävissä olosuhteissa. Ultra-herkän ja ohuemman kämmenalueen ansiosta voit aina tuntea ja hallita lautaasi, tankoasi, puomiasi tai kahvaasi täydellisesti.

ION on sitoutunut myös kestävään kehitykseen, kompensoimalla CO2-päästöjä, jotka aiheutuvat tuotteidensa tuotannosta ja kuljetuksesta, tukemalla vesivoimahanketta Kuruwitassa, Sri Lankassa. Tämä tekee ION Arctic Gloves 2023:sta paitsi teknisesti ylivoimaisen, myös ympäristötietoisen valinnan kylmän veden harrastajille.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista