ION Arctic Mitten

49,00 

11% Off

Lämmin ja hyvällä tuntumalla oleva neopreenikintas

SKU: 48230-4147
Koko

XS, S, M, L, XL

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

ION Arctic Mitten 2023

ION Arctic Gloves 2023 tarjoavat maksimaalisen lämmön ja tuntuman erityisesti wingfoil- ja purjelautailuharrastajille. Nämä hanskat ovat suunniteltu kylmiin vesiin, jolloin tarvitaan erityistä suojaa kovilta olosuhteilta. 5mm paksu neopreeni ulkopuolella takaa, että tuuli tai kylmä eivät pääse häiritsemään, ja hanskojen kämmenosa on valmistettu ohuemmasta materiaalista, mikä mahdollistaa hyvän otteen ja sen, että kädet eivät väsy niin helposti.

  • Pre_Curved: Esimuotoiltu jotta ote puomista on mahdollisimman luonnollinen
  • Klettverschluss: Tarranauha varmistaa hyvän istuvuuden.
  • Materiaalit: 80% Neopreeni, 20% Nylon.

ION Arctic Gloves ovat ihanteelliset niille, jotka eivät voi vastustaa kutsua vedestä, riippumatta olosuhteista. Ne on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat jatkaa harrastustaan myös jäätävissä olosuhteissa. Ultra-herkän ja ohuemman kämmenalueen ansiosta voit aina tuntea ja hallita lautaasi, tankoasi, puomiasi tai kahvaasi täydellisesti.

ION on sitoutunut myös kestävään kehitykseen, kompensoimalla CO2-päästöjä, jotka aiheutuvat tuotteidensa tuotannosta ja kuljetuksesta, tukemalla vesivoimahanketta Kuruwitassa, Sri Lankassa. Tämä tekee ION Arctic Gloves 2023:sta paitsi teknisesti ylivoimaisen, myös ympäristötietoisen valinnan kylmän veden harrastajille.

Veskun mietteet ION Arctic Mitten hanskoista

Ion Arctic Mitten -rukkanen tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon wing-lautailuun, tarjoten hieman leveämmän istuvuuden verrattuna moniin muihin. Vaikka ne eivät ole täysin vedenpitävät, ne tarjoavat erinomaista lämpöä. Suunnittelussa on otettu huomioon käytännöllisyys: kämmenen alla oleva ohuempi ja vähemmän pehmeä materiaali vähentää käsienväsymistä, parantaen käyttömukavuutta. Vesku korostaa myös tuotteen kestävyyttä ja muistuttaa, että rukkaset pitävät kädet lämpimämpinä kuin sormikkaat, mikä perustuu sormien keskinäiseen lämmittävään vaikutukseen – fakta.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista