ION Ballistic boots 3/2 internal split

59,00 

38% Off

Ballistic on ION tossujen ykkösmallisto!

SKU: 48200-4301
väri

Black

koko

38-39, 40-41, 43-44, 45-46

Suojaava pohja ja paljon lämpöä!

ION on yksi maailman johtavista märkäpuku ja tarvikevalmistajista. Kite, wake, SUP ja windsurf puolella ION on maailman ykkösvalmistaja. Ballistic sarja on ION:n ykkösmallisto. Nämä tossut on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Internal split tarkoittaa että tossun sisällä on eroteltu tila isovarpaalle ja muille varpaille. Mikä tärkeintä, tossu tarjoaa lämpöä ja suojaa ilman että menetät tuntuman alustaan!

3mm tossu on se yleisin valinta SUPpaajille sekä melojille. Paksuus riittää kylmähköissäkin vesissä veteen kahlaamiseen ja tarjoaa eriomaisen suojan rannan kiville. Surffi ja tuulilajien harrastajille 3mm tossu toimii loistavasti niissä keleissä kun 6mm tossut alkavat käymään turhan lämpimäksi.


Oikean koon valinta riippuu jonkun verran myös lajeista mitä harrastaa. Luonnollisesti missään lajissa ei yli-iso tossu ole eduksi, mutta esim. leijasurffauksessa liian iso tossu voi pyöriä jalassa. Yleensä jos henkilöllä on vaikka 42,5 tai jopa 43 kengät valitaan neopreenitossuista koko 42. Toki jos tossut on esimerkiksi SUP-lautailuun ei pieni löysä haittaa ja tällöin tossut on helpompi pukea päälle. Tällöin voi laittaa saman kokoiset neopreenitossut kuin mitä normaali kenkinä käyttää.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top