ION Booster X Vest SideZip

Alkuperäinen hinta oli: 75,00 €.Nykyinen hinta on: 60,00 €.

20% Off

Erittäin laadukas kellutusavuste kaikkeen vesiurheiluun

SKU: 48212-4162
Koko

152, XS, S, M, L, XL, XXL

Väri

Blue, Black, Lime, Seaweed

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

CE-hyväksytty kellutusavustin kaikkeen vesiurheiluun

Laadukas, hyvin istuva ja joustava kellutusliivi on supertärkeä turvallisuusvaruste kaikissa vesiurheilulajeissa! Toki moni liivi on kelluttava, mutta se mikä erottaa Booster X liivin monesta on se, että se on suunniteltu, että se päällä harrastetaan, heilutaan, hypitään ja uidaan!
Suunniteltu leijasurffiin, mutta todella hyvä moneen muuhunkin
ION on tehnyt Booster X liivin kohdalla merkittäviä muokkauksia perinteiseen melontaliiviin. Ensikskin liivissä on kohta mistä leijasurf trapetsin koukku voi tulla ulos ja kiristyshihna menee sen alta. Tämä mahdollistaa, että liivi ei pääse nousemaan silmille pitkänkään body drag setin aikana.

Koska Booster X ei tule kamalan alas on se siten myös hyvin soveltuva melontaan ja SUP-lautailuun. SUP-lautailussa seisaallaan oltaessa tämä ei vaikuta, mutta kun SUPpaillaan polviltaan tai istualtaan istuu Booster X erinomaisesti.
Taskut ja detailit
Booster X on varustettu useilla taskuilla. Liivin edestä löydät taskun johon mahtuu kivasti vaikka proteinipatukkaa tai esim. auton avaimet. Sivusta löytyy pienet verkkotaskut johon mahtuu puhelin tai vaikka pieni juomapullo. Liivin selästä löytyy lisäksi iso tasku juomarakkoa varten.
Säädettävyys ja joustavuus
Booster X liivissä on erittäin hyvät säädöt sivussa. Tämä tekee sen, että sama liivi mahtuu itseasiassa usean eri kokoiselle harrastajalle tai voit käyttää sitä helposti lämpimässä kelissä kun alla on vain T-paita tai sitten todella kylmässä kelissä jopa kuivapuvun kanssa.
Tämän lisäksi liivin sivut ja olkaimet ovat erittäin joustavaa materiaalia. Tämän myötä liivi tuntuu miellyttävältä vaikka harrastaminen menisi kovinkin toiminnalliseksi :)”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista