ION Carry Belt

15,00 

Varasto loppu

ION Carry Belt 2021 – SUP-laudan Kantovyö

SKU: 48120-8138

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

ION Carry Belt 2021 – SUP-laudan Kantovyö

Ominaisuudet:

  • Helpottaa SUP-laudan kantamista.
  • Materiaali: 100% Polyesteri.
  • Väri: Musta.
  • Koko: Yksi koko sopii kaikille.

Tuotekuvaus:
ION Carry Belt on suunniteltu tekemään SUP-laudan kantamisesta rantaan vaivatonta ja mukavaa. Tämä kätevä kantovyö on valmistettu kestävästä 100% polyesteristä, ja sen yksi koko sopii kaikille, tarjoten universaalin ratkaisun eri kokoisten ja mallisten SUP-lautojen kuljettamiseen. Musta väri ja minimalistinen design tekevät siitä tyylikkään lisän SUP-varusteisiisi.

Käyttö:
Kiinnitä ION Carry Belt helposti SUP-lautaasi ja nauti vaivattomasta kantamisesta. Tämä kantovyö on ihanteellinen valinta kaikille SUP-lautailijoille, jotka arvostavat helppoutta ja mukavuutta laudan siirtämisessä.

Lisätiedot:
Tuote on saatavilla mustana ja yhdessä koossa, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kaikille SUP-lautailijoille. ION Carry Belt on ehdoton hankinta jokaiselle, joka haluaa helpottaa laudan kantamista rannalle tai säilytyspaikkaan.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista