Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ION Element 5/4mm Frontzip

190,00 

24% Off

Edullinen, mutta laadukas etuvetoketjupuku ION:lta

SKU: 48212-4486
väri

Black

koko

XXXXL

Märkkäri vesileikkeihin!

ION on yksi maailman johtavista märkäpuku ja tarvikevalmistajista. Kite, wake, SUP ja windsurf puolella ION on maailman ykkösvalmistaja.
ION Seek on miesten sarja ja korvaa aikaisemmat Strike ja Onyx tuotelinjastot. Seek mallisto pitää sisällään etu- ja takavetoketjuiset puvut useissa eri laatusarjoissa (Core, AMP & Select).
Element on ION:n perussarja, mutta se ei tarkoita, että puvut olisivat huonoja. Koska ION ei ole edes tehnyt “”markettipukulinjasto”” on Element sarjan puvut vastaavia kuin monen merkin hieman keskitasoa parempi linjasto. Satunnaisesti harrastavalle joka arvostaa silti laadukkaita varusteita saa Element sarjan puvusta hyvän kaverin!

5mm puku on se Suomen kesän yleispuku. Tällä paksuudella pärjää jäiden lähdöstä jäiden tuloon saakka. Luonnollisesti alku ja loppukesästä voi 5mm olla osalle hieman vilpoinen ja kesällä vähän kuuma, mutta kun halutaan harrastaa Suomessa yhdellä puvulla on 5mm se valinta. On hyvä huomioida, että pukujen paksuudet ovat yksilöllisiä ja siinä missä joku tarvitsee 6mm puvun voi toinen pärjätä ongelmitta 5mm puvulla. HUOM! Nämä ohjeet toimivat edustamissamme laatupuvuissa. Jos näitä pukuja verrataan “”halppis”” pukuihin voi laadukas 3mm puku olla jopa lämpimämpi kuin markettisarjan 5mm puku.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Otsikko

Go to Top