ION Harness Wing Vest Rush

289,00 

15% Off

ION Rush yhdistää impact vestin ja valjaat tavalla joka on suunniteltu erityisesti wing foilaukseen. Tuote tarjoaa mukavuutta ja suojausta joustavan rakenteensa ja irrotettavien suojapaneelien ansiosta. Suojaten iskujen lisäksi myös foilin teräviltä siiviltä

SKU: 48230-4724
Koko

XS, S, M, L, XL

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

ION Rush on innovatiivinen impact vestin ja valjaiden yhdistelmä, joka on suunniteltu erityisesti wing-foilaukseen. Tämä yksilöllinen tuote tarjoaa sekä suojaa että käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä välttämättömän varusteen vedessä. ION Rush yhdistää suojaavat ominaisuudet ja käyttömukavuuden yhteen ratkaisuun, joka soveltuu monipuolisesti erilaisiin vesiurheilulajeihin.

Keskeiset ominaisuudet:

  • Integrated Spreaderbar: Ultrakevyt ja kestävä Curv-materiaalista valmistettu levityspalkki, joka on integroitu suoraan valjaaseen.
  • Shoulder Pads: Olkapäillä sijaitsevat suojapehmusteet helpottavat foiliin kantamista ja suojaavat käyttäjää teräviltä reunoilta.
  • Recycable Curv Material: Curv Composite on valmistettu 100% polypropeenista ja se on 100% kierrätettävä, tarjoten pitkäikäisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun.
  • Removable Protection_Pad: Irrotettava suojauspehmuste, joka tarjoaa lisäsuojaa selälle ja rinnalle.

Saatavilla olevat koot:

  • 48/S
  • 50/M
  • 52/L
  • 54/XL
  • 56/XXL

Arvostelun tiivistelmä:

Foiling Magazine arvostelussa ION Rush saa kiitosta erityisesti sen ergonomiasta ja monipuolisuudesta. Tuote on suunniteltu niin kilpailu- kuin vapaa-ajankäyttöön, ja se tarjoaa erinomaisen suojan sekä mukavuuden. Liivissä oleva irrotettava EVA-shokkipatja suojaa selkärankaa, ja säädettävä levityspalkki mahdollistaa optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden. Tuotteen monipuolisuus korostuu erityisesti siinä, että levityspalkkia voi käyttää tai poistaa tarpeen mukaan, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin vesiaktiviteetteihin. Arvostelussa korostetaan myös tuotteen kykyä vähentää käsivarsien rasitusta ja parantaa verenkiertoa kylmissä olosuhteissa, mikä pidentää mukavasti vesiurheilun kestoa.

Tutustu tarkemmin arvosteluun täältä.

Kokonaisuudessaan ION Rush on erinomainen valinta aktiivisille vesiurheilijoille, jotka kaipaavat sekä suojaa että mukavuutta vesillä.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista