ION Lobster Mitten 4/3

49,00 

18% Off

Todella lämmin, mutta samalla erittäin notkea hanska kylmiin vesiin.

SKU: 48220-4146
Koko

XS, S, M, L, XL

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Lämpöä käsiin ilman puristavaa fiilistä!

Ainakin itsellä ensimmäinen syy tulla takaisin rantaan on aina ollut käsien palelu. Ohuet hanskat ovat olleet liian kylmät ja taas 5mm tai paksummat sellaisia millä ei voi mistään pitää kiinni. Onneksi VIHDOIN tuli ION:lta kintasmalliset Lobster Mittenit. Hanskan ulkopintaa suojaa SKIN neopreeni joka blokkaa tuulen tehokkaasti. Sisällä on laadukkaissa märkäpuvuissakin käytetty HOT STUFF sisäpinta. Näillä lähtee allekirjoittanut haastamaan kevään ensimmäisiä surffeja, lähdeppä sinäkin 🙂
Magic is in the details
Lobster Mittenin hienous löytyy parista yksityiskohdasta. Ensiksi hanska on vuorattu lämpimällä ION Hotstuff materiaalilla. Tämä lisää lämpöä ja märkä neopreeni ei samalla tapaa tunnu ihoa vasten.
Tärkeämpänä detailina on minimansetti. Eli hanskan sisällä on kumikaulus joka estää veden humppaamisen edestaas. Kintasmalliseen hanskaan tietysti mahtuu enemmän vettä sisään kuin sormikkaisiin, mutta niin kauan kun vesi ei sisällä vaihdu tämä on OK, koska keho lämmittää veden hyvin nopeasti.
Mikä koko?
Toisin kuin märkäpuvuissa hanskan on hyvä olla ennemmin vaikka inasen liian iso kuin liian pieni. Puristava hanska kylmentää kättä tehokkaasti.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista