Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ION Magma boots 6/5

49,00 

45% Off

Lämpöä ja suojaa!

SKU: 48600-4310
väri

Black

koko

36

Tossu kovaan ajoon ja kylmiin vesiin!

ION on yksi maailman johtavista märkäpuku ja tarvikevalmistajista. Kite, wake, SUP ja windsurf puolella ION on maailman ykkösvalmistaja. Magma boots 6/5 on täydellinen sekoitus “”paljain jaloin”” tunnetta ja vertaansa vailla olevaa lämpöä. Nilkkahihnojen ansiosta tossut pysyvät paikallaan ja ne tarjoavat myös jaloillesi jonkun verran tukea. Luovat leikkaukset lisäävät tämän tossun joustavuutta jalan kriittisillä alueilla.

6mm on se yleisin paksuus mitä kite, surf ja windsurf harrastajat Suomessa käyttää. Tämän paksuuden kanssa pärjää aikalailla vaikka jäiden seassa ja todella korkealaatuisten materiaalien vuoksi ei nämä tossut siltikään ole liian jäykät! SUP-lautailijat ja melojat saattavat kokea nämä tossut lämpimämmissä vesissä hieman paksuina eli näissä lajeissa 6mm tossu vaatinee myös ohuemman tossun rinnalle.

Oikean koon valinta riippuu jonkun verran lajeista mitä harrastaa. Luonnollisesti missään lajissa ei yli-iso tossu ole eduksi, mutta esim. leijasurffauksessa liian iso tossu voi pyöriä jalassa. Yleensä jos henkilöllä on vaikka 42,5 tai jopa 43 kengät valitaan neopreenitossuista koko 42. Toki jos tossut on esimerkiksi SUP-lautailuun ei pieni löysä haittaa ja tällöin tossut on helpompi pukea päälle. Tällöin voi laittaa saman kokoiset neopreenitossut kuin mitä normaali kenkinä käyttää.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista

Elä missaa tapahtumia, tarjouksia tai uutuuksia!

Tilaa Lappiksen uutiskirje ja kuulet siisteistä jutuista ensimmäisenä :)

Lähetämme uutiskirjeitä harvakseltaan. Ei tarvitse olla huolissaan turhan tiheästä tykityksestä ;)

Otsikko

Go to Top