ION Neo Top Hooded Vest 3/2 unisex

Alkuperäinen hinta oli: 109,00 €.Nykyinen hinta on: 95,00 €.

13% Off

SKU: 48200-4175
Koko

XS, S, M, L, XL

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

ION Neo Top Hooded Vest 3/2

ION Neo Top Hooded Vest 3/2 on monipuolinen neopreeniliivi, joka on suunniteltu tarjoamaan lisälämpöä ja suojaa vesiurheiluaktiviteetteihin. Tämä 3/2 mm paksuinen liivi sisältää hupun, joka tarjoaa lisäsuojaa pään ja korvien alueelle kylmissä olosuhteissa. Liivin materiaali on joustavaa ja kestävää, mikä takaa mukavuuden ja liikkumisvapauden vedessä. Tämän lisäksi koska tässä ei ole hihoja, ei se merkittävästi heikennä liikkuvuutta esimerkiksi lainelautailussa tai wingfoilissa.

  • Materiaali: Kestävä ja joustava neopreeni tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden.
  • Huppu: Lisäsuojaa tarjoava huppu pään ja korvien suojaksi kylmissä olosuhteissa.
  • Paksuus: 3/2 mm neopreeni tarjoaa optimaalisen lämmön ja suojan.
  • Käyttötarkoitus: Ihanteellinen lisävaruste kylmiin vesiurheiluolosuhteisiin, kuten purjelautailuun, kitesurffaukseen ja SUP-lautailuun.

ION Neo Top Hooded Vest 3/2 on täydellinen valinta vesiurheiluharrastajille, jotka etsivät lisälämpöä ja suojaa kylmissä olosuhteissa. Sen kestävä materiaali ja hupullinen design tarjoavat mukavuutta ja suojaa, jotta voit nauttia vedessä olosta pidempään.

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista