ION Onyx select semidry 4/3 frontzip longsleeve

160,00 

72% Off

Varasto loppu

Laadukas yleispuku Suomen kesään

SKU: 48702-4428-b-m
Koko

M

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

Varasto loppu

Onnistunut sessio ei jää puvusta kiinni!

ION on yksi maailman johtavista märkäpuku ja tarvikevalmistajista. Kite, wake, SUP ja windsurf puolella ION on maailman ykkösvalmistaja. ION Onyx on pitkän historian omaava märkäpukusarja joka keskittyy frontzip ja zipless märkäpukuihin. Verrattuna Strike sarjaan Onyx on leikkaukseltaan hieman kapeampi. ION Select on malliston lippulaiva ja tässä ei ole miltään osin säästelty. Sisäpinta on kauttaaltaan pehmeä Graphene Plush materiaalia joka on varmasti yksi markkinoiden lämpimämpiä sekä joustavimpia materiaaleja. Select sarja on tyypillisesti ollut myös selkeästi lämpimämpi kuin AMP tai Core sarja. Ei kauas heitä, että 4mm Select sarjan puku tarjoaa samaa lämpöä kuin 5mm AMP.

4mm puku toimii esim. wakeboard ja SUP-lautailijoille koko kauden toimivana yleispukuna. Puku ei ole kesällä tukalan kuuma, mutta sen kanssa pärjää jo reilusti viileämmissäkin vesissä. Tuuli ja surffilajien harrastajille 4mm puku toimii loistavasti 6mm tai kuivapuvun rinnalla kesäpukuna tai lämminverisillä yleispukuna. On hyvä huomioida, että pukujen paksuudet ovat yksilöllisiä ja siinä missä joku tarvitsee 6mm puvun voi toinen pärjätä ongelmitta 5mm puvulla. HUOM! Nämä ohjeet toimivat edustamissamme laatupuvuissa. Jos näitä pukuja verrataan ””halppis”” pukuihin voi laadukas 3mm puku olla jopa lämpimämpi kuin markettisarjan 5mm puku.”

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista