ION Plasma Boot 6/5mm

49,00 

35% Off

ION Plasma Boot 6/5mm Neopreenitossut: Suunniteltu erityisesti kylmissä olosuhteissa vesiurheiluun ja talviuintiin. Tarjoaa vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja suojaa kylmältä vedeltä.

SKU: 48220-4333
Koko

36, 37, 38-39, 40-41, 42, 43-44, 45-46, 47-48

Lappiksella uskomme kovasti siihen, että hommien kuuluu olla selkeitä :) Tästä syystä kaikki verkkokauppatilauset toimitetaan rahtivapaasti! Eli hinta minkä kaupassa näet, on hinta minkä lopussa maksat.

ION Plasma Boot 6/5mm Neopreenitossut

Vesiurheilu ja talviuinti ovat lajeja, jotka vaativat erityistä varustelua. Kun elementit kohtaavat, tarvitaan varusteita, jotka eivät petä. Tässä esittelemme ION Plasma Boot 6/5mm neopreenitossut – vesiurheilijan ja talviuimarin loistava valinta Suomessa harrastamiseen!

Historia ja suunnittelu:
ION on tunnettu brändi, joka on vuosien varrella tuottanut huippulaadukkaita vesiurheiluvarusteita. Plasma Boot 6/5mm neopreenitossut on suunniteltu erityisesti kylmissä olosuhteissa harrastettaviin lajeihin. Tossujen suunnittelussa on otettu huomioon sekä mukavuus että toiminnallisuus, ja tuloksena on todella hyvät tossut parantamaan harrastusmukavuutta ja pidentämään kauttasi.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: 80% Neopreeni, 20% Nylon. Tämä yhdistelmä takaa neopreenitossuille maksimaalisen lämmön ja kestävyyden.
  • Paksuus: 6 mm paksuus on valittu huolellisesti tarjoamaan optimaalisen suojan kylmältä vedeltä. Tämä tekee tossuista ihanteellisen valinnan kylmissä olosuhteissa.
  • Pohja: Innovatiivinen ja strateginen leikkaus pohjassa parantaa neopreenitossujen joustavuutta kriittisissä jalkaosissa. Pohjan materiaali suojaa tehokkaasti viilloilta ja on erittäin kestävää, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan karkeille pinnoille ja kivikkoisille rannoille.
  • Käyttömukavuus: Neopreenitossut istuvat tiukasti, mutta mukavasti jalassa. Ne on suunniteltu tuntumaan kuin ohuemmat kesätossut, mutta tarjoamaan talvitossujen suojan ja lämmön.

Käyttökohteet:
ION Plasma Boot 6/5mm neopreenitossut eivät ole vain vesiurheilijoille. Ne ovat myös erinomainen valinta talviuimareille, jotka etsivät parempaa mukavuutta ja suojaa kylmältä vedeltä. Nämä neopreenitossut parantavat talviuinnin kokemusta verrattuna perinteisiin tossuihin.

Käyttäjäkokemukset:
Monet suomalaiset surffaajat ja vesiurheilijat ovat jo valinneet ION Plasma Boot 6/5mm neopreenitossut ja ovat erittäin tyytyväisiä valintaansa. Käyttäjät ylistävät tossujen mukavuutta, lämpöä ja kestävyyttä.

Lue OffShore.fi:n Juha Silan kirjoittama artikkeli tossuista.

Johtopäätös:
Olitpa sitten kokenut vesiurheilija, intohimoinen talviuimari tai aloittelija, ION Plasma Boot 6/5mm neopreenitossut ovat täydellinen lisä varustearsenaaliisi. Ne tarjoavat yhdistelmän laatua, suorituskykyä ja tyyliä, joka on vertaansa vailla.

 

Saattaisit pitää myös näistä tuotteista